Ideiglenes Személyi Igazolvánnyal Ausztriába?
Gugli első találat, máskor is ajánlom ezt a módszert:
# zoligyerek
Én meg azt ajánlom neked, hogy legalább olvasnád el, mit linkelsz be, mert Qrvára nem írnak benne semmit az ideiglenes személyiről. Nagy pofával kioktatod a kérdezőt, de közben te sem adsz választ.
# kérdezőnek
Ideiglenes személyi igazolvánnyal NEM lehet külföldre utazni. Próba-szerencse alapon át lehet csúszni, a schengeni övezeten belül nem nézik annyira, de ha mégis, akkor nem biztos,hogy beengednek.
A rendes személyi hamar megérkezik, általában 3-5 nap alatt megvan, a 8 napot nem fogja túllépni.
# 3
Egyáltalán nem "át lehet csúszni", az egész EU-ban és a schengeni országokban hivatalosan elfogadott az ideiglenes személyi, ugyanis személyazonosító igazolványnak minősül.
Pl. itt is le van írva:
Vagy pl. benne van az EU-s okmányadatbázisban:
Szóval a hülyeséget nem kell terjeszteni.
Én elolvastam, harmadik analfabéta válaszoló, azért linkeltem. Neked is ajánlom a pofázás helyett, meglepő részeket találsz a hivatalos tájékoztatóban, pl ezt:
Beutazási feltételek:
Magyar állampolgárok az alábbi úti okmányokkal utazhatnak be az országba:
Ideiglenes személyi igazolvány: IGEN
Elvárt érvényessége: Az utazás utolsó napjáig.
Vagy idáig nem jutottál el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!