Gázpisztolynak kicserélhetem az alkatrészeit? Pl könnyen eltörő alkatrészeket (öntöltőre gondolok). Lehet utána kapni rá viselési engedélyt?
A fődarabokat csak fegyvermester módosíthatja.
Ami nem fődarab (pl markolathéj), azt nyugodtan piszkálhatod.
1-2-3:
A jogot elmondtátok. Azt meg mind tudjuk, hogy a valóságban egyrészt rengeteg a buherátor, másrészt a magyar vizsgáztató/engedélyeztető hatóság lófa szt sem ér.
Egy fórumon olvastam, hogy egy éles 9 mm Luger kaliberű pisztolyt 9 mm PAK-nak vizsgáztattak. Szakmailag az a hely egy semmi.
Kérdező én leginkább arra vigyáznék, hogy max csak annyit buherálj rajta, hogy ne robbanjon fel a kezedben vagy ne csináljon semmi más rosszat:
"Egy fórumon olvastam, hogy egy éles 9 mm Luger kaliberű pisztolyt 9 mm PAK-nak vizsgáztattak. Szakmailag az a hely egy semmi. "
Teljesen hihető! "Fórumon olvastam", mint forrás megjelölés.
"arra vigyáznék, hogy max csak annyit buherálj rajta, hogy ne robbanjon fel a kezedben vagy ne csináljon semmi más rosszat"
Ez is korrekt meghatározás.
Ezen a fórumon:
Fénykép is volt hozzá az MKH kártyáról és a fegyverről, amit láttam is. A tulaj töltötte fel, akinek elrontották a fegyverénél a vizsgáztatást.
Csak ezen az oldalon már 5 év alatt olvastam több tízezer hozzászólást és nem tudom visszakeresni értelemszerűen. De képet is láttam róla.
Oké!
Lehet, hogy hibáztak, de az, hogy "Szakmailag az a hely egy semmi." egy "kicsit" erős feltételezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!