Ha egy edzőterem zártkörű klubként működik, vanatkoznak-e rá a következő szabályok? (Többi lent)
"Vonatkozik-e rájuk az info tv. tehát kérhetem-e klubtagságom megszüntetését és az összes személyes adat törlését?"
Erre a válasz biztosan igen! Csak akkor többet nem mész be!
Valószínű azért működnek így zártkörűként mint sok szórakozóhely is, mert így ők szelektálhatnak kit engednek be és kit nem!
Ha valaki nem tetszik nekik nem kötelesek neki klubtagságit adni, és ennyi!
Nem kell megindokolnia miért, mi alapján "nem tetszett" az illető.
Ennyit az egyenlő bánásmódról.
Ha ilyen helyet vagy klubot nyitnék én is így csinálnám, mert ha nem így csinálom akkor nincs jogom kitiltani a balhés elemeket és a végén mindíg én szívnám meg vagy mert károm lett vagy mert bezárták a helyet a balhék, drog, doppingszerek stb miatt. Amit nem tudtam megakadályozni hogy behozzák mert nem klubként üzemeltettem.
Ennyi. Nem nagyon van más választása a tulajdonosoknak, mert így legálisan kikerülhetik a törvényt meg hogy tönkretegye őket pár kretén.
Az hogy a számítógépből a csaj nem tudta kitörölni, inkább technikai vagy jogosultsági probléma (ergo nem volt hozzá joga a csajnak).
Kérd a tulajtól hátha neki sikerül kitörölnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!