Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az alkoholszonda 0, 01%-ot...

Az alkoholszonda 0, 01%-ot mutatott, ezért írásbeli figyelmeztetés kapok, el lehet utasítani ezt?

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyszerű. Amikor megkapod a figyelmeztetést, azzal együtt nekik igazolniuk kell a műszer OMH (országos mérésügyi hivatal) általi hitelesítését, a műszer hibahatárát, és a hitelesség időtartamát. Tudod ez olyan, mint az autónak a műszakija. Ja, és a csutorának sterilnek, előtted felbontottnak kellet lennie! Ha ezek a kritériumok hiányoznak, elmehetnek a búsba!
2016. nov. 9. 20:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezt nekem ha kérem, az OMH (országos mérésügyi hivatal) általi hitelesítését, a műszer hibahatárát, és a hitelesség időtartamát, ki kell adniuk?
2016. nov. 10. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtettem leírni, hogy még a műszer típusát, és egyedi azonosítóját is igazolniuk kell az ő általuk küldött figyelmeztetésben.

Úgyhogy ha tényleg nem ittál előző este, vagy aznap, esélyük sincs.

2016. nov. 10. 17:11
 14/15 anonim válasza:
100%

Mi az a 0,01 %???

Van olyan fagyi amiben több az alkohol :D

2016. nov. 17. 14:11
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát, ma megjött, pontosabban kiküldték a munkahelyemre az írásbeli figyelmeztetést, (Sima A4-s lapon, még egy borítékban se tették be, ráragasztva egy kis cetli, hogy aláírni hogy átvette). mert "Az alkoholszonda eredménye 0,01% alkoholt mutatott ki".

És figyelmeztettek, hogy a következő ilyen jellegű eredménnyel elbocsájtanak a munkahelyről.

Jegyzőkönyv nincs, vagyis nem mellékelték.

Én visszaküldtem, mondván, mellékeljék hozzá a jegyzőkönyvet, és postázzák ki.

Kiküldték a buszsofőrrel, aki továbbadta a brigádvezetőnek, és ki tudja ki olvasott bele.

Hol van itt az adatok védelme?? Milyen jogon tette közszemlére az én adataim, és a munkáltatóm és köztem zajló bármilyen intézkedést?

2016. nov. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!