Ha facebookon megosztottam egy privát levelezést kitakart vezetéknévvel, illetve kitakart profilképekkel sértettem bármiféle jogot, vagy jogát a nekem írónak?
Na szevasz
Ha annyira lopunk vagy lopok akkor mi a f**zomért nem hívod a rendőrséget hozzánk,szívesen látjuk őket,elbeszélgetünk velük,holnap reggel már mehetsz a kerületi rendőrkapitányságra és jelentgethetsz fel te tudatlan tetű szmötyi bukott f**zkalap hisztis par**zt.
Megmondhatod"Apunknak"vagyis az elb*szott s**rpótlónak vasutas ge*ci apádnak,hogy még 4 évig járok egyetemre. 2020 júniusig nem fog szabadulni így-se meg úgyse. Ha valamit megszeretnél akkor meg ne a fészen arcoskodjá hanem gyere el és haknizhatod a problémáidat,lerendezhetjük vagy ha nagyon unatkozol inkább a kis családodba verd bele a f**zodat meg a nagyidba a kamu egy millájával .Tudja itt mindenki,hogy direkt hajszolod ezt a f**zságot és a nagyi meg azt mondta ha megszerzed nekem drága egyetlen unokám akkor kapsz belőle te és a kis családod vagy 2 kilát.
Apádnak meg meg üzenem,hogy
nyugodjon bele,ne hívogasson,ne zaklasson minden hónap 10.én,ha valami baja van akkor ő is jöjjön,vele is lerendezem. Vagy tudod mit gyertek együtt. Nekem te nem vagy senki se te nyomorult. Ne adja egy Isten se hogy berakod hozzánk a lábad,ha taknyod nyálad véred egybefog ömleni akkor sem fogsz érdekelni (cégnév)-os ge**cikém.Remélem elég világos voltam szóval belehet fogni az ugatót mert nincs mire és miért verni a p**sádat.Valami baj van gyere és lerendezzük! Meglehet oldani mindent. Inkább szégyellhetnéd magadat.hogy ocserálod az őseidet,mikor ők csak a legjobbat nyújtották neked,mert az hogy engemet ocserálsz az egy dolog,azt hidd el én les**rom neked akár a Himalájáról is,nem érdekel,de tudjad már hol jársz proletár. Remélem felfogtad azzal a 8 osztálynyi agyaddal,vagy ha nem akkor próbáld meg leírni egy lapra és olvasgasd,majd megérted :D
Ez volt az utolsó üzenetem hozzád(egy egész életre te) és a hozzád hasonló püspökladányi g**cikhez.
Na pá pá f**zkalapkám. . . :) :)
erről és a keresztnevéről felismernéd a gyereked? elég nagy szégyen lenne...
az előzmény az hogy tolvajos memeket,idezeteket osztottam meg a facen,nev meg minden nelkul, akinek inge ugyis magara veszi... és erre jön a 20 éves kistestvéremtől a facebook üzenet
még előzményebb:anyám és mostoha apám eltulajdonított egy nagymamám által nálluk letétbe helyezett pénzösszeget,konkrét 1 millió forintot. illetve érdemtelenül ma is fizettetik édesapámmal a gyerektartást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!