Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tehetek-e nyomkövető gps-t a...

Tehetek-e nyomkövető gps-t a kocsimba, biciklimbe?

Figyelt kérdés

Autómba megoldottam úgy hogy a régi telómat az ülés aljába rejtettem, van rajta net és az android eszközkezelővel nagyon pontosan meg lehet határozni a helyzetét.

Ha ellopják az autómat, a rendőrség ezt figyelembe veszi, és oda megy ahol van a telefon, ill. ugye az autó? Vagy még engem fognak megbüntetni?

2016. okt. 22. 14:37
 1/9 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Saját autódba azt teszel amit akarsz, viszont ha valakinek kölcsön adod a kocsit akkor vagy kiveszed, vagy szólsz neki róla.
2016. okt. 22. 14:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Oké, és mi van ha nem kölcsönadom, hanem ellopják?
2016. okt. 22. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Se szólnia nem kell róla se kivenni. Miért is kéne, mikor közterületen a saját tulajdonát figyeli, nem pedig egy személyt? Nem keverendő a kettő!

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy kölcsönadom a kocsim, és aztán nem mehetek a közelébe nehogy meglással hol járnak vele mikor más ül benne. Nyilván marhaság.

2016. okt. 22. 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Rendben.

És a rendőrség intézkedne azonnal, vagy megvárnák míg szétbontják és viszik külföldre?

2016. okt. 22. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Amikor előfordultak annak idején az Iphone lopások, a rablók megfeledkeztek arról hogy a felhőből vissza lehet követni hol is van a telefon. A te esetedben szintén működne ez, ha látni véled az autót eszközkezelővel, bemész a rendőrségre hogy látni vélted az autódat, vagy pedig többed magaddal elmentek érte, és visszahozzátok.
2016. okt. 22. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:
ha van bizonyítékod a kocsi hollétéről azonnal elmondhatod, azt is, hogy hogyan követed. Azért ők se őskövületek, tudják, hogy miről beszélsz. Bár egy lerakott teló az ülés alatt nem marad ott sokáig, szerintem az első pihenőnél alaposabban átnézik és kirámolják.
2016. okt. 22. 17:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Bele van rakva a szövetbe, nem igen találják meg, csak akkor ha nagyon alaposak.
2016. okt. 22. 20:55
 8/9 anonim válasza:
Ez a neten keresztüli cucc pontosan hogy működik?
2017. jan. 29. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha az orrod előtt halad a tőled ellopott kocsi, azzal sem foglalkoznak:

[link]

A hozzászólások között is rengeteg vérlázító eset sorakozik, mikor tiszta helyzetekben nem tettek semmit. Szóval én arra tippelek, hogy ha besétálsz a device manager pozicióival, akkor jobb esetben csak fontoskodó kis hülyeként kezelnek :)

Egyszerűen ezt a sztálinista, centralizált, kézivezérlésű rendőrséget nem erre találták ki, hanem a lakosság kordában tartására.

2017. jan. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!