Tehetek-e nyomkövető gps-t a kocsimba, biciklimbe?
Autómba megoldottam úgy hogy a régi telómat az ülés aljába rejtettem, van rajta net és az android eszközkezelővel nagyon pontosan meg lehet határozni a helyzetét.
Ha ellopják az autómat, a rendőrség ezt figyelembe veszi, és oda megy ahol van a telefon, ill. ugye az autó? Vagy még engem fognak megbüntetni?
Se szólnia nem kell róla se kivenni. Miért is kéne, mikor közterületen a saját tulajdonát figyeli, nem pedig egy személyt? Nem keverendő a kettő!
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy kölcsönadom a kocsim, és aztán nem mehetek a közelébe nehogy meglással hol járnak vele mikor más ül benne. Nyilván marhaság.
Rendben.
És a rendőrség intézkedne azonnal, vagy megvárnák míg szétbontják és viszik külföldre?
Ha az orrod előtt halad a tőled ellopott kocsi, azzal sem foglalkoznak:
A hozzászólások között is rengeteg vérlázító eset sorakozik, mikor tiszta helyzetekben nem tettek semmit. Szóval én arra tippelek, hogy ha besétálsz a device manager pozicióival, akkor jobb esetben csak fontoskodó kis hülyeként kezelnek :)
Egyszerűen ezt a sztálinista, centralizált, kézivezérlésű rendőrséget nem erre találták ki, hanem a lakosság kordában tartására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!