A MOKK honlapján kívül hol lehet megtudni egy évekkel ezelőtti hagyatéki eljárás közjegyzőjének a nevét?
Már kétszer kivártam néhány hetet, hogy válaszolnak ott, az oldalukon, de semmi választ nem kaptam.
Az illetékes önkormányzat csak személyesen ad felvilágosítás, és nem tudok odamenni.
A közjegyzőtől a hagyatéki iratokat akarom megkapni.
Köszönöm.
Megyei jogú város, az önkormányzat hagyatéki osztálya csak személyesen ad információt.
Örökös vagyok, lettem volna, évekkel ezelőtt.
A közjegyzői kamara oldalán a közjegyző nevét kérdeztem, akihez fordulhatok. Neki majd igazolnám magam.
A második ímélben már azt is lértem, hogy legyenek szívesek megírni, ha nem ők az illetekesek, hogy akkor hol kaphatok felvilágosítást, vagy ha nem a pontosan előírt megfelelő dolgot kérem, hogy akkor mondják meg, hogy mit hogyan kell kérnem, hogy megkapjam az információt, amivel megtalálhatom az eljáró közjegyzőt.
Semmi választ nem kaptam.
Az ügyvédnek biztos, hogy fizetne kéne, valami olyan dologért, amit meg kellene tudnom fizetés nélkül is.
Eleve kérdés, hogy hogyan hagytak ki akkor az eljárásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!