Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel sognak súlyos testi...

Fel sognak súlyos testi sértés miatt? Ez egyáltalán annak minősül?

Figyelt kérdés

Eloszor is elnezest az ekezetek miatt, gyorsan leirom ami ma tortent velem.

Tehat, dolgom volt valamerre (ami nem a legjobb kornyek), amikor 2 cigany odajott hozzam. Tipikus kotekedos, keselos tipusu romak voltak. Az egyik megkerdezte, hogy mennyi az ido. Na mar most, mindenki tudja, hogy a telefont akarjak ilyen esetekben ellopni. Mivel hordok karorat, direkt nem vettem elo a telefonom, hanem azon neztem meg mennyi az ido es valaszoltam. Setaltam volna el, de bealltak elem (elaltak az utat), nem tudtam kikerulni oket. Kerdezte az egyik, hogy hova sietek, meg hogy lattak hogy szep az oram, mutassam meg, hogy milyen. Valaszoltam, hogy nem mutatom meg es megyek dolgomra, orulnek ha arrebb allnanak. Ekkora az egyik el kezdett lokdosni, hogy marpedig nem megyek sehova, kerdeztek valamit. Tobbszor is megloktek, amikor az egyik mar a kest is elovette (tokban volt), amikor megelegeltem ezt a "kemenykedest" es elovettem a taskambol a viperam. Azt tudni kell, hogy mar tobb eve tanulok botharcot,tehat nem "csak ugy van". Kis kezitaska volt nalam, hamar elo is tudtam rantani. Ekkor mar a masik "uriember" akart nekemtamadni (akinel a kes volt), amikor a viperaval rautottam a combcsontjara es osszeesett. Elkezdett orditani olyanokat, hogy "te k**** eltorted a combcsontomat". Ez egyebkent kizart, mivel tudom mekkorat "szabad" utni, legfeljebb megzuzodhatott a csontja. A masik meg latta, hogy ha nekem jon o is kaphat egyet, ugy hogy o csak fenyegetozott azzal, hogy feljelentenek es ha megtalalnak a csaladjukkal, akkor nekem vegem. Nem nagyon erdekelt, a masik meg mindig a foldon fetrengett en meg nem akartam tobb balhet, ezert elindultam a masik iranyba. Mivel nem voltunk egy sulycsoport (kb 50kg-s no vagyok), ezert azt gondolhattak, hogy konnyu preda leszek szamukra.. hat tevedtek.

Szerintetek ebbol lehet komolyabb bajom? A rendorseg mit szolna, ha feljelentest tennenek ellenem? Az, hogy kessel fenyegetnek ilyenkor nem szamit?

20/L

2016. okt. 8. 15:39
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsanat, azt akartam kerdezni, hogy "fel fognak jelenteni sulyos testi sertes miatt?"
2016. okt. 8. 15:39
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem fognak feljelenteni. De a viperát ne reklámozd. Mellesleg önvédelem. 2 voltak, nő vagy. Kés. = ijedségből nem tudtad felmérni a helyzetet, esetleg a szükséges mértéket ez miatt lépted túl. Semmi gond nem lesz, de nyugi, nem jelentenek fel! A kiccsaláddal megkeress valósabb lehet. :/
2016. okt. 8. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Am feljelentést te tehetnél nem azok akik ki akartak rabolni!!
2016. okt. 8. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Helyesen és jogszerűen jártál el.
2016. okt. 8. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Jól tetted . Ezek fenyegetnek a semmire . Te se fordítva ülj a lóra , ők a tetvek megkapták ami járt . Nincs miért aggódnod . Legyen paprikaspréd is , rendőr nem motoz meg nyugi . Legközelebb nincs párbeszéd fújsz vagy lecsapsz . Sok sikert neked , ha ismerősökkel vagy azok is legyenek felfegyverezve .
2016. okt. 8. 16:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedves valaszokat, remelem igazatok lesz!:)
2016. okt. 8. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyan, nem fognak semmit csinalni.
2016. okt. 8. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:

- Jó napot kívánok, nyolcadik kerületi rendőrkapitányság, miben segíthetek?

- Haló, Lakatos Ronáldó vagyok, feljelentést szeretnék tenni, mert egy nő megvert engem és a tezsvíremet Gandalfot.

- Mondja el kérem a testi sértés körülményeit.

- Hát az úgy volt, hogy elindultunk rabolni...

Na, szerinted egy ilyen párbeszéd lezajlana? :D Ami reálisabb az az, hogy ha megint a környéken jársz és megismernek, akkor bajba kerülhetsz. Ne menj arrafelé egy darabig.

2016. okt. 13. 00:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Legközelebb keményebben tedd amit tettél.Mert ezzel pldát statuálhatsz a többi nő előtt a tesókat meg nem kell sajnálni.Ha rajtuk múlna ők fikarcnyit sem sajnálnának téged,ha érted mire gondolok....
2018. máj. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!