Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Melyik rendelet határozta meg...

Melyik rendelet határozta meg az egyetemek átnevezését?

Figyelt kérdés

Emlékszem h létezik erről talán kormányrendelet ( ? ez nem biztos), amelyben még az is benne volt konkrétan h melyik egyetemet mire nevezték át, azaz pl Janus Pannoniusból lett a Pécsi stb stb,és még annyi rémlik h 2000 körül hozták, sztem 1999 és 2001 között lehetett).

Valaki tudja pontosan, melyik ez a rendelet?

2016. okt. 4. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:

A törvényeket folyamatosan módosítgatják. Mindig a felsőoktatásról szóló törvény rendezi ezt a kérdést.

Korábbi:

1993. évi LXXX. törvény

a felsőoktatásról

2005. évi CXXXIX. törvény

a felsőoktatásról, 1. számú melléklet

Hatályos:

2011. évi CCIV. törvény a nemzeti felsőoktatásról, 1. melléklet.

2016. okt. 5. 15:28
 2/2 A kérdező kommentje:

én egy 2000 körüli rendeletet keresek, amelyik ezt konkrétan nevesítette részleteiben is

(sztem ez nem törvényi szinten szabályozott, de igaz még nem tudtam megnézni amit írtál, csak az rémlik, hogy egy 2000 körüli rendeletet emlegetett mindenki, amikor az igazolásokat adtuk ki és volt még, amikor hivatkoztunk is rá, azért maradt meg bennem ennyire).

2016. okt. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!