Ha az igazgató helyettes mindenkinek elveszi a mobilját nap elején és vissza adja nap végén azt meg teheti?
"Nem is értem miért válaszol olyan, aki hülye, mint a segg..."
Szerintem ez inkább rád igaz.
Már miért ne adhatná oda akár egy tízéves a telefonját az igazgatóhelyettesnek iskolaidőben történő tárolásra/megőrzésre? Vagy véleményed szerint a ruhatárat sem használhatja egy gyerek?
Szerintem TE nem értesz a cselekvőképesség szabályaihoz, úgyhogy az alpári stílusoddal inkább húzz olyan helyre, ahol jobban értékelik, mert itt mi nem kérünk belőle.
48% ha nem értessz hozzá és csak trágárkodni tudsz, ne rabold a kérdezőbidejét.
És nem kötelező bevinni a telefont. Az igazgatónak meg azt mondasz amit akarsz, de ezzel kapcsolatban nem érdemes semmit.
Szerintem TE nem értesz a cselekvőképesség szabályaihoz,"
Jó, akkor kezdheted, hogy hol van az leírva az a marhaság, amit összehordtál. Az pedig, hogy valami nem kötelező, még mindig nem jogosítja fel az igazgatót. Persze ehhez ész kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!