Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mások hogyan, minek alapján,...

Mások hogyan, minek alapján, milyen könnyen találnak, választanak ügyvédet?

Figyelt kérdés

Ügyvédet keresek, nem szimpla ügyre, de nem is bonyolultra.

Inkább nőt szeretnék, ismervén a másik felet.

Családjog.

Eddig megpróbáltam az Ügyvédbrókert, a néhány válaszra én válaszoltam, második választ nem kaptam.

Írtam több ügyvédnek az adott városban, többen egyáltalán nem válaszoltak az első érdeklődésre sem. Nők sem. Hogy ne vesztegessem senkinek az idejét, röviden leírtam, hogy mi a helyzet, és mit szeretnék, és hogy vállal-e ilyen ügyet.

Volt, 2, aki azután nem írt vissza, hogy róla szerettem volna tudni azért valamit, de konkrétan semmit nem írt.

Vannak ügyvédek, akiknek rendes oldaluk van, leírnak magukról információkat, hogy mivel foglalkoznak, hogyan dolgoznak, högy a leendő ügyfelek lássák, hogy kik ők.

Még fényképet is mutatnak, hogy el lehessen képzelni őket.

Na, ők vagy nem válaszolnak, vagy egy mondatos robotválasszal, hogy fáradjak be az irodába.

A legtöbb ügyvédnek azonban semmi információja nincs fenn magáról, csak az elérhetőség. Esetleg néhány szó, általánosságban a vállalt ügyekről. Ami jó, mert legalább nem vesztegetem az időt büntetőjoggal foglalkozók zavarásával.

Lehet, hogy mások ismerősöktől hallott ügyvédekhez mennek, de nekem nincs ilyen ismerősöm.

Azok, akik nem személyes ismeretség szerint találtak ügyvédet, vagy jogi képviselőt; azok hogyan találtak?

Jól jönne néhány ötlet.

2016. szept. 28. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van egy "barát" aki egy sajnálatos autóbaleset kapcsán jutott el a mi ügyünkhöz, és mivel Szlovák illetőségű volt a vétkes, ezért a hosszadalmas huzavona alatt mindig segítségünkre volt. Régebbi ügyekben is sikerrel járt, 2 éve pedig ismét fel kellett keressük mert a két család nem tudott megegyezni a hagyatéki dolgokban.

Szóval nálunk ismeretség alapján jutottunk dűlőre, mondjuk őt is egy nyomozó családtagunk ajánlotta.

2016. szept. 28. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
irmerőstől ismertem meg
2016. szept. 28. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Jó, hát már ne is haragudj, ügyvédként én sem küldenék az érdeklődésedre egy komplett bemutatkozó életrajzot magamról.

Ha akarsz valamit, bemész egy irodába (lehetőleg előre kért időponttal), és beszélsz az ügyvéddel.

Senki nem fog neked e-mailben könyörögni, hogy hozzá menj... Komolyan, ezt nem is értem.

2016. okt. 2. 11:18
 4/4 A kérdező kommentje:

11.18.

Szerintem nem olvastad el figyelmesen a kérdést.

2016. okt. 2. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!