Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Esélyes hogy elkapják a...

Esélyes hogy elkapják a cigányokat akik betörtek hozzánk?

Figyelt kérdés

Nem régiben betörtek hozzánk cigányok akikkel eddig köszönő viszonyban voltunk.

99 százalék hogy ok voltak. Éjjel jöttek és műszaki cikkeket vittek. Plusz ajtó rongálás. Karunk kb 700 ezer Ft. Mikor mentek el felkeltem de a mozgása és hangja előttem van. Ez alpjan megvdolhatom öt??? A hangja után??es. Mozgása után??? Mondjuk a btores óta eltelt pár hét... A hangja mai napig a fülemben cseng...csak eddig nem tudtam hova tenni a hangot csak ismerős volt. Mostanra 99% bán biztos vagyok ő volt. A rendőrség ez alapján jobban átvizsgálja? Több bizonyíték is van ellenuk de nem elég!!! Ha hangját azonosítók sittre kerül!!!???? Ha Nav fele is megy feljelentés mert bejelentett munkájuk nincs!!

2016. szept. 26. 02:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos konkrét bizonyíték lenne a biztos az ilyen férgek ellen,de amúgy szembesítéskor,ha több tanú van lehet, hogy elég. Kérdezdmeg a zsarukat,hogy volt e alibijüj aznapra.
2016. szept. 26. 06:30
 2/3 anonim ***** válasza:
"Esélyes hogy elkapják" ha minden bűnözőt elkapnának és börtönbe kerülne akkor az ország lakosságának a 15% börtönbe ülne ezért nem is strapálják magukat a sünök,a 700eft kár meg csak te szerinted annyi szakértő egészen más összeget mondana
2016. szept. 26. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak ilyen piszlicsáré ügyekkel foglalkozni a rendőreink. Őket nem ezért fizetik. Különben is, a cigány védett állatfaj hazánkban, nem vegzálják őket, csak ha már nagyon muszáj.
2016. szept. 27. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!