Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Azért megtudnak büntetni mert...

Tekissunyi kérdése:

Azért megtudnak büntetni mert leszedem az oszlopról a Kétfarku kutyapárt által kirakott "Tudta? Az élet szép" plakátokat?

Figyelt kérdés

#plakát #szabade #kétfarkukutyapárt #azeletszép
2016. szept. 14. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

Mivan, neked nem szép az élet?:O Nem a plakát tehet róla:(

Egyébként nem. Ugye legutóbb mikor plakáttépkedés volt, akkor kijelentették, hogy asszem szabálysértésnek minősül plakátot letépni. Nyílván akkor másik plakátokra gondoltak, de a szabály az szabály ("inkább zabálj":D)

2016. szept. 14. 21:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. szept. 14. 21:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

" ja, de a kormány plakátjait letépni meg összefirkálnieg legtaffitizni azt biztos nem ellenzed, mi?"

a helyzet az, hogy a kétfarkú plakátjai választási plakátok, és így azokat speciális védelem illeti meg, míg a nagy kék plakátok nem választási plakátok, így azokat másfajta védelem illeti meg...

ezt maga a FIDESZ jelentette ki, ugyanis, ha azok választási plakátok lennének, akkor a FIDESZ törvénysértést követett volna el, mert túl hamar kezdett kampányolni...

2016. szept. 14. 22:15
 14/20 anonim ***** válasza:
40%

Ugye mondtam, hogy pitiáner lúzerek országa. Felőlem aztán ragaszthat bárki bárhova plakátot ha az boldoggá teszi.

2016. szept. 14. 23:25
 15/20 anonim ***** válasza:

14# nem értelek

Elvileg tényleg büntethető, mit kell ezen vitatkozni?

A plakátnak meg igaza van, az élet tényleg szép... csak... mit kell ezen vitatkozni? Túl sokat törődnek az emberek olyan dolgokkal, ami alig érdemel figyelmet... mint pl plakátok elhelyezése, vagy leszedése... ki a fszt érdekel?:D

2016. szept. 14. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Le ne merd tépni!

Hülyegyerek én ezért pénzt adtam !

2016. szept. 15. 00:16
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Miért,szerinted nem szép az élet,vagy mi a problémád vele?
2016. szept. 15. 09:56
 18/20 Shai-Hulud ***** válasza:

Helyes emberek, EZEN vitatkozzatok, EZEN aztán érdemes egymás torkát átharapni!

Inkább ezen háborodjatok fel, mint esetleg azon, hogy az átharapott torkú viszont ott fog elvérezni a kórházban, mert nincs pénz a gyógykezelésére...

2016. szept. 15. 10:08
 19/20 anonim ***** válasza:
35%

"Centauri nevű felhasználó válasza:

Le ne merd tépni!

Hülyegyerek én ezért pénzt adtam !"

Én meg a kék bevándorlásellenes plakátokért, mégis tönkreteszi a sok köcsög.

2016. szept. 17. 13:53
 20/20 anonim ***** válasza:
#19:Mondjuk,azért akaratukon kívül,azok is "pénzt adtak",akik letépkedik.Ha úgy tetszik,azt rongálják meg,amiben az ő pénzük is benne van.A "Kétfarkú" plakátjaival,más a helyzet.
2016. szept. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!