Egy nő zaklatja a férjem, hogy ellopta a laptopját, pedig nem lopta el. Jelentsük fel zaklatásért?
Igaz nem pontoztam le a választ, de igen "rosszul" jönne ki egy ilyen kezdetű beszélgetés a bíróságon:
"Jónapot/Jóestét stb. Minta Péter vagyok a csengőszerelő, szeretném tájékoztatni, hogy beszélgetését rendőrségi okokból rögzítjük." [lásd pár válasszal fentebb.]
Ugyanis egy lényeges momentum, a HOZZÁJÁRULÁS ebből hiányzik. Ez egy tényközlés, nem beleegyezés-kérés! Ha én odaállok eléd, és azt mondom, hogy Csókolom, Lopós Aladár vagyok a csencselő, szeretném tájékoztatni, hogy az Ön tulajdonában lévő mobiltelefont és aranyékszert elveszem Öntől" attól még én az adott személyt, akit erről a tényről tájékoztattam meg fogom lopni :)
Ha rögzíteni akarja a beszélgetést, akkor közölje, hogy a hívás folytatásával hozzájárul a beszélgetés rögzítéséhez. Bár tény, hogy lehet ráutaló magatartás, de jobb a békesség :)
Köszönöm a sok választ.
Azóta írt egy emailt a férjemnek, hogy elkezd róla adatokat gyűjteni a feljelentéshez, és addig megszüntet mindenféle kommunikációt. (ennek mondjuk örülünk), és hogy majd jelentkezik. Nagyon rosszindulatú levelet írt. Sajnos statisztikailag egy beteg emberbe bele kellett már futnia, mert eddig nem volt gondja ilyen emberrel. Szinte elkerülhetetlen volt. Ha feljelenti a férjemet a vége jól fog alakulni, ezt tudom, de bosszant nagyon, hogy hónapokig megkeseríti egy ilyen ember az életünket.
Nem szabadna hagynotok, hogy megkeserítse az életeteket. Nem szép tőle, hogy ezt csinálja, szerintem beteg lehet.
Ha érdekel a sorsa, akkor segítsd el egy orvoshoz, ha nem, akkor ne is vedd fel a telefont. Csak nyomd ki, előbb-utóbb leszokik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!