Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A prank csatornákat beszokták...

A prank csatornákat beszokták perelni az áldozatok?

Figyelt kérdés
Láttam egy olyan pranket hogy taxi vezetőnek adja ki magát és miután már bent ül az ügyfél azt mondja neki hogy egy terrorista és felfogja magukat robbantani+egy épülete is és videózza az utas reakcióját (perszer rejtett kamerával). Erre az utas bepánikol az életéért könyörög, kiugrik az autóból, vagy harcol (a videóban két ember lefogta a vezetőt, megállitotta a kocsit és elkezdte hivni a rendőrséget). Ezek után a vezető elmondja hogy csak egy prank és ott a kamera. De én sose hallottam olyat hogy prank csatornára hivták a rendőrséget vagy perelték. Van ellenük bizonyiték, hogy azzal fenyegettek utasokat hogy megölik és még lehetségesen több embert is.

2016. aug. 27. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert nem hirdetik az ilyesmit, az MTV sztárátverős műsora is civilekkel készült volna, de rögtön az első áldozatok pereltek.
2016. aug. 27. 18:38
 2/4 PresidentEvil ***** válasza:
Minden eset után elmondják az áldozatnak, hogy átverték őket és csak akkor megy adásba a dolog, ha ebbe írásban beleegyeznek. Az emberek jó része, miután megtudta, hogy átverték, csak röhög ezen plusz ott vannak a mindenhol alkalmazható fizetett statiszták is, akikkel még ennyi probléma sincs. Nyilván van, aki mindezek ellenére elrohan feljelentést tenni, de a stáb valószínűleg erre is fel van készítve.
2016. aug. 27. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a feljelentés a legkisebb gond.

Nem egy videot látni,ahol rossz emberrel szórakoznak,aztán utána a prank-es gyerek könyörög az életéért,amikor a megszivatott ember fegyvert nyom a homlokához.

2016. aug. 27. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen durvább prank-ek megrendezettek.Oké hogy csak tréfáról van szó de ez így akkor is durva és szerintem a legtöbb ember ezt nem tudná viccként felfogni a halálfélelem után
2016. aug. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!