Mit tegyek, kényszerítenek hogy letegyem a szerb állampolgárságot!?
Figyelt kérdés
Most lettem 16 éves, Magyarországon élek. Szüleim az akarják hogy aláírjak valamilyen igazolványt hogy tudjak örökölni a nagyszüleimtől (házat,földet). Mondtam nekik hogy nem akarok szerb állampolgár lenni de azt mondták hogy ez nem az "hanem csak igazolvány". Mit tegyek ez mivel jár? Sorkatonaság ilyesmi? Nem akarok hazaáruló lenni. Olvastam valami törvényt neten hogy 18 éves kortól lehet állampolgárságot szerezni Szerbiába, ha legalább egyik szülő szerb volt amikor született, ez sajnos adott. Azt olvastam hogy így bárki lehet szerb állampolgár aki elismeri hazájának szerbiát. Inkább az éhhalál. Egyáltalán mit kéne aláírnom? Ti megtennétek?2016. aug. 21. 16:50
11/11 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy Európában lenne olyan ország, amiben idegen állampolgár ne örökölhetne. Biztos vagyok benne, hogy Szerbiában sincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!