Törvényt sértek ha ezekről az oldalakról rendelek?
Több ismerősöm is azt állítja h nem. Én sem láttam seholsem hogy lenne ilyen törvény ami pusztán ezeket a növényeket tíltaná. Konkrétan mimosa hostillis root bark (gyökér) -ra gondolok:
illetve itt egy magyar oldal is:
www.smart-shop.hu
Maguk a növények nem illegálisak, a posta azonban fel szokta bontani az ilyen csomagokat és ellenőrizteti, hogy nem illegális anyag van-e benne. (külföldi rendelés esetén)
A smart-shopban lévő cuccok is a "tipikus herbál szemét" kategóriába tartoznak, a növény önmagában kb. semmilyen hatással nem lenne emberre, ezek be vannak áztatva szintetikus kannabinoidokba, vagy egyéb hasonló szerekbe. Nem illegális, mivel a C-lista nem tudja tartani a vegyészekkel a lépést, de kiszámíthatatlan, veszélyes, hulladék cucc.
Igen, azt csak kíváncsiságból írtam oda. Soha nem rendelnék tőlük.
Igazábol a felső link érdekel. Az nem annyira szemét.
Csak olyat is hallottam hogy a mimosa hostillis tíltólistás, és pont ahogy írtad, ha felbontják gondom lehet belőle.
De akkor ezek szerint nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!