Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényt sértek ha ezekről az...

Asdasd4565 kérdése:

Törvényt sértek ha ezekről az oldalakról rendelek?

Figyelt kérdés

Több ismerősöm is azt állítja h nem. Én sem láttam seholsem hogy lenne ilyen törvény ami pusztán ezeket a növényeket tíltaná. Konkrétan mimosa hostillis root bark (gyökér) -ra gondolok:

[link]

illetve itt egy magyar oldal is:

www.smart-shop.hu

2016. aug. 19. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Maguk a növények nem illegálisak, a posta azonban fel szokta bontani az ilyen csomagokat és ellenőrizteti, hogy nem illegális anyag van-e benne. (külföldi rendelés esetén)

A smart-shopban lévő cuccok is a "tipikus herbál szemét" kategóriába tartoznak, a növény önmagában kb. semmilyen hatással nem lenne emberre, ezek be vannak áztatva szintetikus kannabinoidokba, vagy egyéb hasonló szerekbe. Nem illegális, mivel a C-lista nem tudja tartani a vegyészekkel a lépést, de kiszámíthatatlan, veszélyes, hulladék cucc.

2016. aug. 19. 22:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, azt csak kíváncsiságból írtam oda. Soha nem rendelnék tőlük.

Igazábol a felső link érdekel. Az nem annyira szemét.

Csak olyat is hallottam hogy a mimosa hostillis tíltólistás, és pont ahogy írtad, ha felbontják gondom lehet belőle.

De akkor ezek szerint nem?

2016. aug. 20. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!