Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem megy be a fogházba...

Ha nem megy be a fogházba időre, mit kaphat még?

Figyelt kérdés
Szia.Párom 2 nap mulva bevonul fogházba,48 napra.Mire számithat?Nagy Ignácba?Ki lehet jönni hétvégén??Mit vihet be?köszönöm.
2016. aug. 18. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Most bemegy vagy nem megy be?

Körözni fogják ha nem megy be.

2016. aug. 18. 01:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom,azt mondta bemegy.Én eljöttem 3 napja mert agressziv volt.Megtudom kérdezni bent e van???
2016. aug. 18. 02:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha eljöttél, akkor mit érdekel?

Ki lehet jönni hétvégén? Mi ez bent lakásos iskola?

2016. aug. 18. 06:15
 4/10 homo ludensz ***** válasza:

A fogház enyhe fokozat de az elzárási szabályok ott is érvényesek. Azt írtad hogy agresszív,ha ott is az lesz akkor nem jósolok sok kedvezményt amit kaphat.

Bizonyára hasonló viselkedésért kapta a 48 napot és ha nem változik a következő már más fokozatú elzárás lesz.

2016. aug. 18. 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
És amúgy egy ilyen embernek miért vagy a párja?
2016. aug. 18. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös: szerintem ezek megtalálták egymást, ne izgulj, nem maradsz le semmiről.
2016. aug. 18. 12:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyilván a 48 nap az valami átváltoztatott közérdekű munka vagy pénzbüntetés. Abból nincs se feltételes szabadság, se kimaradás, egy az egyben le kell ülni. Ha nem megy be, körözni fogják és ha elkapják, beviszik, de nem kap semmilyen plusz büntetést.
2016. aug. 18. 13:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Én jöttem el a saját magamtól,az én albérletemből,mert részeg volt,és nem akartam bajt.Ma bement.Már itthon vagyok.Köszönöm a válaszokat.
2016. aug. 19. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedvezmény ugrik ha volt, ha nem volt akkor semmi, de esetleges feltételes szabadságnál vagy evsz-nél rossz pont lesz.
2016. dec. 8. 21:07
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm,bement annó.Már vége.Köszönöm
2016. dec. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!