Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Minden kutyát és macskát...

Minden kutyát és macskát írnak Rihanna Sziget-i koncertjéről, a szervezők is nyilatkoztak az RTL híradóban, fókuszban. De nem történik érdemben semmi?

Figyelt kérdés

Mindenki kivan akadva erre a csajra. Én nem szeretem Rihannát, nem tetszik a hangja, nem tetszik a zenéje, meg alapból se vagyok rajongós típus. Aki tetszik, annak se mennék el a koncertjére, még ingyen se. Hogy ott álljak a tömegben..

Akik meg ott voltak, 20 ezres napijegyet fizettek érte, a bérletesek pedig egy még többet.

Nah de rohadtul idegesít, hogy mindenki erről beszél. De mindenki csak idegeskedik.. Ha tényleg ennyire gáz volt, akkor miért nem tesznek jogi lépéseket? Beperelni, hogy kevesebb ideig tartott, meg mittomén..

Azért egy ilyen országban, mint ez a magyar, ahol egy átlag melós 80-90-100 ezres "fizetésért" gürcöl egy teljes hónapig, szerintem nagyon gáz, hogy másfél óra alatt valaki ugyancsak itt meg 280 millió forint körüli dollárt kap..

Szóval a szervezők ki vannak rá akadva. Rövidebb volt, szar volt. Már a rövidséggel nem teljesítette a szerződésben leírtakat. Miért nem perlik be azt kész?

Azt mindenki krvázza, meg rbancozza a Sziget Facebook oldalán, meg Rihanna oldalán is. Amellett, hogy Rihanna nem is tud magyarul, szerintem full nem érdekli. Aki képes ilyet csinálni több tízezres tömeg előtt, arról bármit eltudok képzelni.

De amúgy én személy szerint ha valakinek rakás pénzt kifizetnék és nem végezné el a melót, vagy szarul végezné el, hát reklamálnék és visszakérném a pénzt. Ha máshogy nem megy, beperelném. Miért nem ezt csinálnák? Nem értem ezeket a szervezőket, komolyan.

Engem ez idegesít, hogy egy ilyet valaki megúszik. Én volt, hogy diákként havi 66 ezerért dolgoztam és 4 hónap alatt összesen nem késtem félórát és mindig végig is nyomtam a melót...

2016. aug. 12. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Erdekes a kulfoldiek ugy nyilatkoztak rola hogy nem volt rosszabb, mint egy atlag fesztivalkoncert. A balkani magyarok nem tudjak hol a helyuk. 3000er Rihanna. En 6 szamjegyu osszegert neztem VIP paholybol."

Te sem tudod, azért nyühögsz ennyire te szerencsétlen senki! :D

2016. aug. 14. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért 280 milla egy országnak nem olyan sok. A parlamentben ezermilliárdokról beszélgetnek, és a politikusaink kerülőutakon százmilliárdokat lopnak.
2018. jan. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!