Elcserélt telefon visszakérése, majd rendőrségi ügy? Bővebben lent
sziasztok !
facebookon cseréltem egy telefont az én telefonomra 1 az 1-be . eltelt egy két hét nem is volt semmi próbléma , mire rám írt az illető , hogy neki kellene vissza a telefonja , mert az enyém nem tetszik neki már !! erre írtam, hogy ne haragudjon de nem cserélném vissza,mert nekem nincs szükségem a régi telefonra épp ezért cseréltem el . erre begurult és azzal kezdett fenyegetőzni , hogy ha nem cserélem vissza akkor feljelent a rendőrségen mivel a telefon minden papírja nála van , csinálhat ilyet ? és lehet ebből valami ? a beszélgetés mind rögzítve van a facebookon .
Ha nála vannak a papírjai, és semmi aláírás/szerződés nem készült, lehet bajod belőle.
Az is lehet, hogy a régit sem kapnád vissza.
Ha a rendőrségen az igazat mondja, kiröhögik.
Ha nem az igazat, akkor megmutatod a rendőröknek hogy megegyeztetek a cserében. Esetleg az volna az igazi ha a postai küldeményről megvolna valamilyen iromány, gondolom nem fenyegetés vagy kényszer hatására küldte neked. Az hogy ő meggondolta magát, nem rendőrségi ügy, gondolom max az apja mondta hogy fiam agyonváglak ha nem cseréled vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!