Kihez kell fordulni ha a fővadászt nem érdekli a vadkár?
Túl sok a vad!
Őzek,szarvasok,vaddisznók.
A környező telkeken a kerteket,veteményest,gyümölcsfákat,szőlőt folyamatosan károsítják,tönkreteszik.
A vadászt meg nem érdekli!
Sokaknak nincs pénz bekeríteni a telket. Volt akinek a kerítését tépték szét a vadak,de a fővadász kimenni sem hajlandó és felmérni a vadkárt.
Ilyen esetben kihez kell fordulni?
Falugazdász?Polgármester?
Vagy valamilyen megyei vadászati intézményhez?
"Sokaknak nincs pénz bekeríteni a telket."
Akkor tanuljanak meg együtt élni a vadakkal, vagy pedig költözzenek egy olcsó panel albérletbe.
Így, ilyen sorrendben.
Bemész a polgármesteri hivatalba, vagy a polgival vagy lehet jobban jársz azonnal, ha a jegyzőhöz. Ő tartja a kapcsolatot a vadászokkal és a falugazdásszal, de mehetsz közvetlen a falugazdászhoz, ő tud abban is segíteni hova kell fordulni vadkár esetén, honnan lehet és milyen támogatást kapni. Esetleg jelezheted a OMVK területi hivatalába is, úgyis a helyi vadászt fogják csesztetni, de legalább felülről.
De én laikus vagyok, hátha jön valaki aki konyít is a dolgokhoz.
"hívj engem, van a pincében egy m2-es browningom, kiirtom vele az egész vadállományt"
És mit szeretnél egy 40kg-os böhömmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!