Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez az eset garázdaságnak...

Ez az eset garázdaságnak minősül részemről?

Figyelt kérdés
Tegnap kertiparti volt ismerősömnél. Van a társaságban egy beképzelt ügyvéd, aki ilyen alkalmakkor elég alpári módon viselkedik,főleg ha iszik is. Fölényeskedő, lekezelő pali. Tegnap engem kóstolgatott egész este. Ha kértem tőle, h adja oda az előtte lévő salátástálat ilyet szólt: idejössz érte ha kell. Odamentem, pedig csak át kellett volna nyújtania. Aztán elkezdte a munkámat alázni ( kőműves) provokáló vigyorral a képén. Szóltam többször, h álljon le mert baj lesz. Aztán mikor a barátnőmet szidta, akkor telt be a pohár. Felkeltem, odamentem hozzá, és lecsavartam egy akkora pofont neki, h beesett a tuják közé. Azt mondta röhögve, h ő ügyvéd és feljelent. Ekkor kapott még egy pofont, és kidobtam az utcára. Szóval :lehet nekem ebből bajom? Nem öklös volt, csak pofon, de úgy érzem megérdemelt.
2016. aug. 7. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Te is feljelentheted azért, hogy leq vázta a barátnőd.

Jól tetted.

2016. aug. 7. 20:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 7. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
41%
én inkább sajnálni szoktam az ilyen embereket, mert általában elcseszett szar életük van... de ha így viselkedne, akkor minden jelenlévő barátommal együtt tanúsítanám, hogy az ügyvéd úr magától esett pofára és törte be a képét :D
2016. aug. 7. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Amit csináltál az becsületsértés. Ha bármit tesz úgy te is úgy teszel becsületsértés miatt.
2016. aug. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!