Én csak ügyvédjelöltet keresnék.
Ugyanazt megcsinálja (sőt, mivel jó eséllyel alig van saját ügye, mert ugye kezdő, az ügyeddel fog kelni és feküdni), úgyis felügyelet alatt dolgozik, így bajt nem okozhat, viszont negyedannyiba kerül és még jól is érezheted magad, hogy nem egy ügyvéd batmobiljára vettél kereket, hanem egy minimálbérért csicskáztatott szerencsétlennek adtál arra, hogy vehessen mondjuk a csajának egy szál rózsát.
Egyébként pedig szerintem nagy különbségek az ügyvédek között nincsenek. Ha nagyon nem értenek valamihez, úgysem vállalják el az ügyet.
Ez a jelölt ez jó ötlet.
Csak hol lehet rátalálni ezekre?
Illetve engedi -e az ügyvédje hogy vállaljon külön ügyet?
Iratokat azért az ügyvédje írja alá.
A normálisabb ügyvédek engedik a jelölteknek, hogy vigyenek ügyeket. Persze hivatalosan ekkor is az ügyvéd ügye az ügy, ő ír alá és felügyeli a jelölt munkáját, de a pénz egy része ekkor a jelölté és lehet, hogy az árat is a jelölt szabhatja meg, ami jellemzően jóval kedvezőbb, mint a piaci ár.
Én ismerősökön keresztül keresgélnék, annyian vannak (vagyunk), hogy biztos lesz, akinek a fia/lánya jelöltködik, de ha nem, a neten (kamara weboldala pl.) is lehet találni szerintem.
nekem 15+Áfa van ajánlatom.
Nem tudom keressek -e tovább.
Max azért ha ügynek megfelelő szakjogászt találnék.
A 15+ÁFa nagyon kevés. Persze nem tudom, hogy mi az ügyed, de nekem az óradíjam is több ennél. (Mondjuk ÁFA-mentesen)
Esetleg egy sima fmh-t ad ki az ember ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!