Ha valakit megverek úgy, hogy 8 napnál kevesebb a gyógyulási idő, akkor attól még megszűnhet a büntetlen előéletem?
" nem akarom elrontani az életemet fullosan egy hülye miatt."
Akkor ne verd meg :D
Egyébként tényleg...nem jó ötlet, elönt a düh, "rosszul" ütöd meg aztán ottmarad. (Nyílván ennek kicsi az esélye...de érted)
Egyébkent szerintem mint zaklatás feljelentheted.
" ha verbálisan inzultál
verbálisan inzultáld vissza. Az arányos védekezés az ökől meg nem
nem hinném, h börtönbe dugnának, csak az erkölcsiben talán ezt jegyeznék, és nem tudom, h úgy van-e esély melót találni utána. ha csak le kéne ülnöm két napot, és sehol nem jegyeznék, akkor nem agyaltam volna már rajta ennyit. Valamit tennem kell most már, meg lehet oldani úgyis, h ne legyen nyoma igazán, de leálljon tőle, minimális erőszakkal remélem megoldható lenne.
Nem fejre menne az ütés, attól félnék, h ott marad, nem azért mert kemény vagyok, hanem mert szerencse kérdése lenne talán.
Nem lenne egyszerűbb ha felvennéd a telódra, csinálnál róla hangfelvételt, majd feljelentenéd az ipsét? Akkor neki kell rendőrségre járkálni, nem pedig neked. Ésszel oldd meg inkább.
A hülyékkel nem az a megoldás, hogy lesüllyedsz az ő szintjükre, mert ott könnyen legyőzhetnek a tapasztalatukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!