Az azért jó lenne, ha nőként félmeztelenül biciklizhetnék, vagy motorozhatnék mint a férfiak. Nagyon kellemes lehet. Vajon ez törvénytelen amúgy? Hisz a törvény előtti egyenlőség értelmében nem lehet előállítani senkit azért amiért egy másik állampolgárt sem zaklatnak.
Az más kérdés, hogy a primkók miatt nyilván nem lehet, akkor sem ha törvényes.
#3: Kellemes is!
Szerintem is joguk lenne a nőknek monokinizni, sajnálatos és nevetséges dolog, hogy a 21. században még itt tart a társadalom. Úgy tudom, van az USA-ban egy mozgalom, ahol a látható mellbimbóért harcolnak (ott meg az számít erkölcstelennek).
Egyébként meg a közerkölcs ha tényleg a közé, akkor érdemes lenne megkérdezni 100 embert random a témáról, kíváncsi lennék, hogy a köz szerint vajon tényleg inkább sértő, illetlen, provokatív, stb. a fedetlen mell, vagy pedig nincs vele semmi baj.
Tényleg érdekes lenne, és egy próbapert megérne ha egy lányt monokinizésért elítélnek, akkor egyenlő bánásmód miatt perelhetne -e joggal.
Egyébként az emberek fejében van gátlás a meztelen test ellen - szemérem.
És ha ezt izgatod, akkor elítélhetnek.
Sztem az lenne egészségesebb, ha mindenki akinek melege van akár meztelen is lehetne a közterületeken.
Persze néhány látványtól a magasságos mentsen meg... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!