Feljelenthetem apám barátnőjét kutya ugatás miatt?
apám barátnője idehozott a házunkba 4 boxer kutyát éjjel nappal ugatnak szinte már üvöltenek se én se a párom nem tudunk tőlük aludni de hamarosan megszületik a pici fiúnk őt aztán még jobban fogja zavarni.
megbeszélni nem lehet velük semmit
ha kell bíróság elé is viszem az ügyet amennyiben lehetséges nem érdekelnek már..
mit tudok tenni?
a ház az enyém apám a haszonélvező a kis nőcske pedig egy senki itt
köszönöm mindenkinek a válaszokat sajnos ettől féltem hogy nem lehet semmit se tenni vicc ez az ország és a törvények!
Mi is nagyon szeretjük a kutyákat de őket már szinte sajnálom is egész nap bevannak zárva a házba csak épp hogy pisilni engedik ki őket egy hónapba egyszer ha elviszik 5 percre sétálni pedig az ilyen nagytestű kutyákat lekellene fárasztani minden nap és talán normálisak is lennének.
semmi nevelést nem kaptak bánni se tudnak velük még a nevükre sem hallgatnak.
Hát igen ennek a ringyónak már bocsánat a kifejezésért több joga van mint nekem ez felháborító.
Nem vagyok egy senki a házban
Édesanyám pénzéből épült fel az egész aki sajnos elment az angyalok közé és így lett apám a haszonélvező
aki semmit se törődik a házzal
minden felújítást minden számlát az áramon kivűl mi fizetünk mi tartjuk rendbe mert már ránk szakadt volna a tető ha rajtuk múlik.
költözni sajnos nem tudunk ezt már rég megtettük volna ha lenne rá módunk de minden erőnkkel azon vagyunk hogy ezen változtassunk
sajnos marad ami eddig nyelünk nyelünk és nyelünk amíg még bírjuk idegekkel
Hát az ugatás miatt nem tudsz lépni semmit, viszont vannak állattartási szabályok, amiket ők nagy eséllyel nem tartanak be. Ebben az irányban próbálkozhatsz.
Csak aztán ne lepődj meg, ha apád egyszerűen kirak a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!