Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Melyik szerv felé, hová kell...

Melyik szerv felé, hová kell jelezni azt, ha a szomszédunk a kertjében nem kaszálja le a füvet, és mi tüsszögünk tőle?

Figyelt kérdés

2016. júl. 6. 13:23
 1/10 Trafó1 ***** válasza:
Önkormányzat talán a jegyzőnek.
2016. júl. 6. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Előbb nála kéne jelezni a problémát. Majd ha ellenségesen reagál akkor a jegyző. De legalábbis a polgármesteri hivatalban tudnak segíteni.
2016. júl. 6. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Aki ilyen hülyeség miatt feljelenti a szomszédját az egy ritka nagy genyó.

De a Rákosi rendszerben szerették volna.

Egyébként nem a szomszéd miatt tüsszögsz, hanem a többi sok sok helyen nem lekaszált gyomok és nem gyomok miatt, ha feljelented a szomszédot sem fog elmúlni az allergiád.

A pollenek sok kilóméterre eljutnak.

Az önkormányzati területeken nő a legtöbb gyom, őket miért nem jelented fel?

2016. júl. 6. 15:43
 4/10 Andizsuzsi ***** válasza:

"Aki ilyen hülyeség miatt feljelenti a szomszédját az egy ritka nagy genyó."

Aki bedagadt gégével kapkod levegő után, az bizony joggal várja el, hogy mindenki a rá vonatkozó törvényt betartva gyomtalanítson.

Ha szép szóval nem tudnám elérni, én is bejelenteném.

2016. júl. 6. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:

"Aki ilyen hülyeség miatt feljelenti a szomszédját az egy ritka nagy genyó. "

+1 Szerintem is.

Még jobb, amikor apu meg anyu keményen dohányoznak a csecsemő mellett, aki aztán asztmás meg allergiás lesz, és ugranak a szomszéd torkának, amiért a gyerekkel baj van! (Persze aztán a gyerek már tényleg nem tehet arról, hogy mocsadék szülei vannak, akik örökre tb-kihasználóvá tették. Érdkes módon nem dohányzó, káros szenvedélyektől mentes, sportoló, jól táplálkozó családokban NINCSENEK ALLERGIÁSOK. Vagy 1000-ből egy.

2016. júl. 6. 17:22
 6/10 Andizsuzsi ***** válasza:

"Érdkes módon nem dohányzó, káros szenvedélyektől mentes, sportoló, jól táplálkozó családokban NINCSENEK ALLERGIÁSOK"

Ezt alá tudod bármivel támasztani?

2016. júl. 7. 21:13
 7/10 A kérdező kommentje:
#5 Nálunk senkinek sincsenek káros szenvedélyei.
2016. júl. 10. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt. A tesómmal mindketten allergiások vagyunk (tesóm pollenre, én a penészgombára) és a családban semmi káros szenbegély nincs. Szüleim nagyon ritkán isznak (havonta 1 pohár bor kb), nem cigarettáznak (apa tüdőgyógyász), és normális körülmények között nőttünk fel.

Másrész pont apámnak van ASZMÁS élsportoló úszó betege...

"

2016. júl. 19. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ezt alá tudod bármivel támasztani?"

Te az ellenkezőjét?

2016. júl. 19. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:

bizony! ismerek én válogatott sportoló srácot, aki most megy is Rióba, és ne tudd meg, milyen bajai vannak, többek közt igen durva allergia, hogy neki speciálisan le kellett engedélyeztetni a WADA-val pár gyógyszert, mert különben kész lenne ... és mégis igen komoly profi élsportoló.

szóval én is bírom ezt a szöveget, csak éppen semmi valóságalapja nincs.

2016. júl. 23. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!