UPC-s végrehajtás saját címemre más neveivel?
Ahoj. már a 19. hivatalos postai értesítést kapjuk egy ceglédi ügyvédi irodától. az összesen más név látható, de a mi címünkre küldözgetik ezeket az értesítőket.
felhívtuk az ügyvédi irodát, ahol megnyugtattak, hogy nem lehet bajunk belőle, hogy a mi címünkre küldözgetnek felszólításokat, de azért idegesítő.
a lakáson egyébként semmi tartozás nincs, anyám a haszonélvező, én pedig a tulaj.
mi ez, vagy járt már valaki így?
köszi a választ, de nem volt előző lakó. a lakás még öregapáméké volt, amit anyám huga örökölt.
tőle vettük meg még 97-ben. azt tudom, hogy az öccse egyszer elhagyta a személyijét anno, de neki (jogilag) semmi köze a lakáshoz csak annyi, hogy fiatal korában ott lakott.
1. Írj hivatalos választ a feladónak, hogy igyekezete téves információn alapul, és kérd meg, hogy szüntesse be a levélküldést.
2. Ha ez eredménytelen, jelentsd fel az irodát zaklatásért.
Szedd össze az összes levele, egy borítékban küld nekik vissza és írd mellé, hogy ott nem lakik senki olyan.
Tértivevényesen add fel nekik.
Én elmennék azért az önkormányzathoz és rákérdeznék a lakcímnyilvántartásra!
Elképzelhető, hogy egy csomó név van bejelentve arra címre!
Ilyenkor a jegyzőnél kényszerkijelentési eljárást kell kezdeményezni!
Azért az nem így működik, hogy 20 különböző embernek küldenek levelet a TI címetekre, és annyival le van rendezve, hogy nem lehet bajotok belőle.
Valamiért oda mennek azok a levelek, valaki sunyít, és utána kéne járni.
bement anyám öccse a bíróságra tanácsért.
az ő elvesztett kártyájával értek valahogy vissza, mikor még ideiglenesre be volt jelentve.
most ő futkozhat a bíróságra, a bírónő megnyugtatott minket, hogy nem lehet belőle bajunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!