Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon egy nő számára...

Magyarországon egy nő számára törvényes félmeztelenül tartózkodni ott, ahol egy férfinek is lehet?

Figyelt kérdés
Gondolok itt parkra, autóban vezetéskor, tehát ahol szalonképesen lehet egy férfi is félmeztelenül.

2016. jún. 17. 19:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A nők egyenjogúságáért folyó harcban ennél jelentősebb tételek is vannak még.
2016. jún. 18. 00:18
 12/17 A kérdező kommentje:

Nyilván praktikus okból nem meztelenkednek a nők olyankor amikor egy férfi megteszi, mivel nem szeretnék ha megbámulnák vagy egyéb módon zaklatnák őket.

Én arra gondoltam le van e írva konkrétan törvényben, mikor elvileg a törvény előtt minden ember teljesen egyenlő, ugyanazok vonatkoznak rá.

Tehát elvileg azt gondolnám törvényes kellene legyen amellett, hogy egy nő inkább megóvja saját magát a kellemetlenségtől és nem gyakorolja.

2016. jún. 18. 07:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, a férfi mellkas nem tölt be szexuális funkciót a nők számára? Gondolom, nekik meg az tetszik.
2016. jún. 18. 09:27
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"Én arra gondoltam le van e írva konkrétan törvényben, mikor elvileg a törvény előtt minden ember teljesen egyenlő, ugyanazok vonatkoznak rá. "

Aha, és akkor én férfiként mikor mehetek abortuszra?!

Egyenlőtlensééééég!

Persze, hogy nem minden emberre vonatkoznak ugyan olyan törvények a szó szoros értelmében, szép is lenne.

2016. jún. 18. 11:10
 15/17 A kérdező kommentje:

"Aha, és akkor én férfiként mikor mehetek abortuszra?! "

Legbutább példa, a kettő nem állhat párhuzamban. Férfi teherbe nem eshet, viszont felsőteste mellbimbóval mindkét nemnek van.

De ez nem vélemény kérdés akart lenni, igazi törvényre gondoltam, szerintem nincs olyan, hogy az ember szeméremsértést követ el ekkor és ekkor, de ha véletlenül férfi az állampolgár akkor ja az más. A Ptk vagy mi nem tehet ilyen megkülönböztetést.

2016. jún. 18. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Parkban, autóban pasiktól se szalonképes.
2016. jún. 18. 22:32
 17/17 anonim ***** válasza:

"Legbutább példa, a kettő nem állhat párhuzamban. Férfi teherbe nem eshet, viszont felsőteste mellbimbóval mindkét nemnek van."

Ez a legbutább példa? Hát megduzzadt női melle mikor van egy férfinak? Ne röhögtess már.

"De ez nem vélemény kérdés akart lenni, igazi törvényre gondoltam, szerintem nincs olyan, hogy az ember szeméremsértést követ el ekkor és ekkor, de ha véletlenül férfi az állampolgár akkor ja az más."

Az, hogy szerinted mi van, baromira nem számít semmit hála a jó égnek. Az a helyzet, hogy baromi sok esetben a bíró értékítéletén múlik, hogy mi pl. közszeméremsértés és mi nem. A törvények nem annyira csőlátásúak mint azt te hiszed. Rengeteg olyan dolog van ami nincs bennük konkretizálva, mert totálisan tök egyértelmű.

2016. jún. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!