Subb3rY1337 kérdése:
Tegyük fel egy híres ember Tyga pl. Ha meghallnak akkor mi lesz a pénzükkel?
Figyelt kérdés
sZÓVAL MEGHAL ÉS VAN 23762375237632 MILLIÁRD DOLLÁRA.. például
És akkor megdöglik a szerencsétlen,oké,de a pénzével mi lesz? az állami lesz vagy mi?
2016. jún. 17. 13:33
1/9 anonim válasza:
Miért lenne az államé?!
Azé akit a végrendeletében megnevez
2/9 anonim válasza:
De ha nincs végrendelet, valószínűleg akkor is vannak örökösök.
3/9 anonim válasza:
Az embereknek általában vannak rokonai és azok között osztják el a vagyont.
Külföldön általában van végrendelet is és aszerint járnak el.
4/9 anonim válasza:
Meghallanak téged vagy meghalnak? Nem igazán kedvelheted, ha megdögléssel utalsz rá.
Egyébként az öröklésnél nem számít a vagyon nagysága, ugyanúgy érvényesek rá az örökösödési törvények, mint ha csak kétszázezre lett volna. Állam pedig a legvégső örökös, ha tényleg nincs semmilyen rokon, akkor kapja csak meg.
5/9 anonim válasza:
Egyrészt a kérdésed bunkó, másrészt meg miért lenne az államé?? Az állam csak végső örökös, nagy valószínűséggel van aki megelőzi.
6/9 anonim válasza:
Én nem tudom feltételezni, hogy híres ember ez a "Tyga", mert sose hallottam róla.
7/9 stewie200 válasza:
Attol hogy te nemtudod attol meg az te csicska gyasz #6-os!
8/9 stewie200 válasza:
Es meg le is pontozol mert igazam van,ennyit irsz te sz*reletu 6-os.
9/9 stewie200 válasza:
Csicska aki lepontoz ;) élettelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!