Pedofil facebookon. Tegyek valamit?
Vigyázz, mert a legnagyobb pedofilok a világ vezetői között vannak.
https://www.youtube.com/watch?v=eGYTgHmrZhw
Csak néhány amerikai elnök, aki erőszakolt már meg gyerekeket: Kennedy, Truman, Eisenhower, George H.W. Bush...
Azért álljunk már meg egy pillanatra. Habár a pedofília nem büntetőjogi kifejezés, így arra mondod, akire csak akarod. Viszont, ha most 16 vagy és két éve írt, akkor nem követett volna el akkor se semmit, ha lefekszik veled beleegyezéssel. Az, hogy személyeskedő és barátkozó, még nem bűncselekmény. Vannak akik szeretik a gyerekeket (talán kicsit kórosan is), de mindenféle hátsó szándék nélkül.
Itt egyedül a képek engedély nélküli felhasználása miatt lehetne polgári pert indítani. #16 ez nem bűncselekmény, kivéve ha van minősítő körülmény is, pl haszonszerzési cél, vagy jelentős érdeksérelem.
Amúgy pedig lehet jelenteni a profilt szinte bármiért, majd kivizsgálják, mint ahogy a 13 éven aluliakét is.
Hú,19.hozzászóló,teljesen igazad van. Én csak a 12 éves korig jutottam a történetben,mentségemre legyen,hajnal volt.
Nos,ha 16 éves vagy:és pl. nem hagy békén,akkor is azt teheted,amit írtam,de nem pedofil,max.zaklató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!