Illegális lenne?
Sziasztok !
Illegális füstbombát csinálni és mondjuk NEM forgalmas úton használni? Egy videóhoz kellene ahol gördeszkázás közben lila házilag készített füstbombát tartanánk a kezünkbe. Illegális?
Bármilyen pirotechnikai eszköz otthon való elkészítése törvényellenes, robbanóanyaggal való visszaélésnek minősül, ha jól tudom.
Egyébként senkinek nem fog feltűnni hogy az házi, viszont (főleg nincs tapasztalatod a dologban) a helyedben nem fognám kézben.
Nem kerül sokba egy fütbomba, párszáz forint és sokkal biztonságosabb kézben fogni.
A házailag készített füstbombával nem vagyok tisztában, de itt azt írják hogy legális, illetve boltban megvásárolható bárkinek, szóval szerintem azzal nincs baj ha füstbombázol. Magánterületeken meg ilyen helyeken nem szabad az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!