Melyik ez az emberjogi szervezet (pszichiátriai visszaélések)?
"A nő ügyét felkaroló emberjogi szervezet"
Már régóta keresek egyet, de nem igen találok. Vkinek van infója esetleg?
A pszichiátriában csakugyan számtalan visszaélés történik. Sokszor a pszichiátrián csak még rosszabb helyzetbe kerülnek és tovább romlanak a páciensek. Az egész pszichológia valamilyen szinten egy áltudomány. Ajánlom Feldmar András és Máté Gábor előadásait.
Viszont nagyon kell vigyázni, mert sokszor az adott jóságosnak tűnő szervezet valójában a szcientológia egyik fiókszervezete, és nem is akar segíteni, hanem csak még jobban behálózza az elveszett embereket.
igen, teljesen egyetértek.
a pszichológia egyébként sztem okés, itt a pszichiátria az erőszakos áltudomány.
na de akkor nem létezik amolyan független jogvédő szervezet?
# 2
Nem azt mondom, hogy nincs. Csak azt, hogy nagyon vigyázni kell velük.
igen, hát velük már volt kellemetlen tapasztalatom, rajtuk kívül valaki függetlenre gondoltam ...
Bár azt nem tudom h nemzetközi viszonylatban is ilyenek-e mint nálunk, szóval pont gondolkodtam rajta hogy valamelyik kinti irodájukkal is felveszem a kapcsolatot, hogy mégis mit művelnek itt Magyarországon ... nem tudom, ott mennyivel másabbak, de kíváncsi vagyok.
sajnos az ég világon semmit. azóta csak még jobban csalódtam az állítólagos jogvédő szervezetekben, ugyanis érdekes módon, minimálisan se akarnak megmoccanni semmilyen emberjogi kérdésben, meg se hallják a problémát. "á ugyan, olyan nincs" a jelszó, és ennyivel letudva.
úgyhogy nem, sajnos nálunk nincs, legközelebb Amszterdamban találtam, akik tényleg hajlandóak lennének segíteni érdemben is, csak ugye azért onnan is jön a jogos kérdés, h "és a magyar jogvédő szervezetek?" ... próbálom nekik ecsetelni a magyar valóságot, de elég nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!