Ezzel sértenék valamilyen szerzői jogot, vagy feltölthetem őket?
Az interneten láttam nagyon jó cuccokat - ruhák, táskák, bögrék, meg minden, I love Kafka felirattal -, és ezt a logót felhasználtam Sims 2-s egyedi tartalmakhoz. Ezeket feltölthetem valahová?
Amúgy ezt a kérdést egy Simses - vagy inkább Sims Tale-es (Simssel illusztrált e-könyvek) - oldal fórumán is. A kérdést ott elolvashatjátok, képek is vannak. Az utolsó hozzászólás az enyém.
Orsi
Superman, Batman, Adidas, Barcelona, meg mindenféle (védjegyzett) márkájú logós modokat le lehet tölteni, rengeteg helyről a játékhoz. Szerintem azok a feltöltők sem kértek előzetes engedélyt a jogtulajdonosoktól, hogy használhassák a logókat, szóval feltöltheted, ha akarod. Minimális kockázata persze van, de szerintem, ha észre is veszik bolondok lennének egy jó ingyen reklám lehetőségét kukázni. Nincs ok a félelemre. :)
És jók lettek a cuccok. :)
Csak a rend kedvéért megnéztem a SZTNH oldalán, hogy a "Kafka" szó lajstromozott védjegynek minősül-e. Nem az, használhatod.
A jövőben itt tudsz kutakodni, hogy Magyarországon mi védett és mi nem:
Írd be a "Megjelölés" rovatba pl. hogy "Batman" és megnézheted, hogy ki (ill. melyik cég) védette le a kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!