Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy működik jogilag a kilakol...

Hogy működik jogilag a kilakoltatás?

Figyelt kérdés
Megvásároltam egy lakást. Már több, mint egy hónapja ki is fizettem, a szerződésben az állt, hogy 1 hónap a várakozási idő, viszont arra még a hölgy ráhúzott újabb 2 hetet. Na most ott tartunk, hogy sehogy nem akar kiköltözni. (különböző rizsa indokokkal)Úgy hallottam, hogy ilyenkor létezik kilakoltatás? Lehet rendőrt hívni? Vagy hogy zajlik ez? Nem akartam sajnos ilyesmibe bonyolódni, de én fedél nélkül maradtam így...
2016. máj. 18. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Évekbe is telhet, míg ki tudod rakni onnan.
2016. máj. 18. 15:09
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor az hülyeség, hogy kihívom a rendőrt, és azok kihozzák, meg stb, ugye?
2016. máj. 18. 15:33
 3/4 kovpet ***** válasza:

Azért felszólítgatni lehet meg rendőrt is hívhatsz (bár ő van birtokon belül). Lehet, hogy megijed és elmegy.

Amúgy lassan lehet kitenni, de utána lehet perelni a károd miatt, tehát nem érdeke neki sem, hogy bent maradjon.

Mindenképp lépj mihamarabb. Guglival erre szakosodott cégeket is találsz.

2016. máj. 18. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szép történet. Vettél egy lakást, és nem tudsz beköltözni.
2016. máj. 22. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!