Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Letakarom az autóm ponyvával...

Letakarom az autóm ponyvával akkor megbüntetnek fizető övezetben?

Figyelt kérdés
Utcánk fizetős lett, nem fogok autónként kifizetni 60 ezer forintot, mivel csak egy autóra jár a kártya. Arra gondoltam, hogy leparkolás után letakarom a autót ponyvával, és így nem büntethet meg, jól gondolom?
2016. máj. 11. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg fognak büntetni mert a ponyvától nem látszik a parkolókártya.
2016. máj. 11. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:
1 parkolókártya lesz, de én gonosz vagyok és a másik 2 autót takarom le mert arra nem lesz érvényes parkolócetli mert drága és semmi értelme sincs ( gondolom Ti se szeretnétek 120 ezer forintot kiadni lakóövezetben azért, hogy ugyan ott parkolhassatok ahol eddig csak most pénzért)
2016. máj. 11. 19:48
 3/8 Leu86 válasza:

Szia !

Igen . Ha letakarod ponyvával akkor nem hajthatja fel a ponyvát. ha mégis felhajtja kárigényt követelhetsz. Amúgy a másik megoldás a hátsó szélvédőre belülről kirakod a háromszöget, és kinyomtatsz egy papírt amire kiírod hogy Mentés Folyamatban :)

4/8 A kérdező kommentje:
de nem fogják látni a rendszámot se, mert le lesz takarva vagy beteszem a ablakba :)
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

# 3/4 Időpont ma 19:48

Jaja, vagy hív egy közterest, azok meg felhajtják. Vagy csak a térfigyelőn megnézik mikor érkezel. :-D

Amúgy meg hónapok óta ezen sírsz kérdező. Ha három autót telik fenntartani, akkor telljen erre is.

2016. máj. 11. 20:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Havonta 3 ezer fönntartani (+ benzin) ha visszabontom

De akkor egy szolgáltatásért fizetek KGFB+ súlyadó amit azért fizetek mert terhelem a környezetemet. Jelen esetben nincs szolgáltatás. Ennyiből dobj ki az ablakon 60-ezret. Na ügye. Még ha lottó győztes lennék akkor se fizetnék mert a lottóért is megdolgoztam, ők meg hoztak egy törvényt, hogy "tesó fizess" ez nem így megy, legalábbis nálunk. De tisztában vagyok vele, hogy csak egy troll vagy de akkor is.

2016. máj. 11. 21:04
 7/8 Gugu Gabor ***** válasza:
Rendőr, közteres benézhet a ponyva alá szóval ideiglenessen megoldás lehet de hosszú távon nem lesz jó.
2016. máj. 11. 23:41
 8/8 Molyember ***** válasza:
Igazából a rendszámot ponyvával sem takarhatod le.
2016. máj. 12. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!