Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha. Nem fejeztem be az elvonót...

Géza_12 kérdése:

Ha. Nem fejeztem be az elvonót amit thc pozitívra kaptam annó 2-3 éve mit kaphatok belőle?

Figyelt kérdés
2.5-3 éve pisiltem egy pozitívat és elvonóra küldött a rendőrség. Nem fejeztem be.rá 2 évre megint elkaptak fogyasztással thc pozitív. Azóta németben vagyok.ha hazamegyek mire számítsak?

2016. máj. 6. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy a marihuánát még nem legalizálták. Ez a THC elvonó pedig egy baromság. Egy fű függőt nem láttam még. Az első esetben, az ügyész biztos ejtette az ügyet, de visszaesőként már komolyabb büntetésre is számíthatsz (akár még fegyház is)
2016. máj. 6. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Fű függőt?

Gyere Borsodba, itt van bőven.

2016. máj. 6. 17:09
 3/3 TOP1ANSWER válasza:
X időn belül ha igazolod az elvonó teljesítését ejtik az ügyed. Ez nem történt meg. Amugy jó nagy baromság ez a hisztizés meg büntizés egy szar spangliért.
2016. máj. 12. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!