Ez nem rasszizmus?
Figyelt kérdés
Olyat nem lehet mondani hogy büdös roma, büdös néger, stb. Amivel teljesen egyet is értek, én sem szoktam ilyet mondani, meg aki ilyet mond az nem egy kulturált ember. De olyat miért szabad mondani hogy te büdös magyar?#rasszízmus #miért nem rasszizmus ez
2016. máj. 4. 14:42
1/8 anonim válasza:
A magyarok nem büdösek a színesekkel ellentétben így inkább poénos mint sértő
2/8 anonim válasza:
Nem szabad ilyet mondani.
Persze nem mindegy az sem, hogy ki mondja. Egy zsidótól nem antiszemitizmus ha zsidó viccet mesél. Egy cigány viccelhet a saját cigányságával. Amerikában az afroamerikai feleség mondhatja a férjének, hogy szétrúgom a ni_gger seg_gedet, ha még egyszer késve jössz haza ez nem rasszizmus. Egy magyar ember mondhatja a másiknak, hogy te korrupt magyar vagy bunkó magyar, de egy szlovák vagy német ne mondjon ilyet.
"Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el" (Cyrano de Bergerac)
3/8 anonim válasza:
A gyakorlatban ez sajnos nem számít rasszizmusnak.
4/8 anonim válasza:
Miért lenne rasszizmus, ha az is magyar, aki állítja?
5/8 anonim válasza:
Ha nem magyar mondja, az rasszizmus.
6/8 anonim válasza:
Ezeket a válaszokat ti komolyan gondoljátok vagy csak poénkodtok??
Nem tudom melyik a kétségbeejtőbb......
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon fura, mi nem vagyunk ugyanolyan emberek mint a cigányok meg a négerek. Minket miért nem véd a törvény. Jól van ez így?
2016. máj. 8. 10:19
8/8 anonim válasza:
Ez a szélsőliberális fajelmélet. Legmagasabb rendűek a zsidók, utána következnek a cigányok, négerek és muszlimok, utána az európai őslakosok, de közülük is a nyugat-európaiak a magasabb rendűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!