Egy lány pucér fotokat küldött nekem, ezért lehet büntetni? (többi lent)
Figyelt kérdés
van egy ilyen oldal az a neve hogy anotalk, és egy 13 éves lány küldött nekem rajta meztelen fotókat, 100% hogy ő az és nem letöltött a netről valamit, és az lenne a kérdésem hogy ebből nekem lehet valami bajom, vagy valamilyen jogokat sértek? azt sem tudom hogy hogy hivják, csak beszéltünk és elküldte.Válaszokat köszönöm!2016. ápr. 29. 18:44
11/21 A kérdező kommentje:
oda nem kell regisztrálni, random dobja be az embereket
2016. ápr. 29. 19:09
12/21 anonim válasza:
Akkor, hogy küldték el neked a képeket??? Honnan tudnád őket lementeni? Mert ha le tudnád őket menteni, akkor nyilván valamilyen formában hozzád vannak kötve, birtoklod a linkjüket vagy akármi.
13/21 anonim válasza:
Utolsó: menj már fel az anontalkra, és próbáld ki, ha ennyire nem érted...
16/21 anonim válasza:
Mert azt ugyan értem, hogy nem kell regelni, de azt nem, hogyan lehet nekem képet küldeni úgy, hogy azt meg is nézhetem, akár le is tölthetem, de közben mégsem kötődik semmilyen formában hozzám, vagy a gépemhez. Ahhoz, hogy ezt is megtudjam, kellene valakitől ott képet kérnem. Bár valójában akkor se tudnám szerintem, hogy mi köti a képeket hozzám ezek szerint teljesen nyomtalanul.
17/21 anonim válasza:
Belinkeli neki, a csaj teszi fel valahova... LOL
Képfeltöltés, kephost, képkezelő, imgur soroljam még? Nem kell beregisztrálnia sehova.
18/21 anonim válasza:
Magyarul birtokolja a kép linkjét, ahogy azt a 12. hozzászólásomban már írtam, okostóni.
19/21 anonim válasza:
Te most trollkodsz vagy tényleg ilyen retardált vagy?
20/21 anonim válasza:
mindegy,hogy kéretd e a vagy sem,mivel kiskrú a lány és nálad van(nak) a képe(i),ezért téged bizony felelőségre vonhatnak.
a korod is lényeges azért,mert ha 14 alatt vagy akkor enyhébb a bünti. de ha 14+ ne adj 18+ akkor pedig komoly seggebaszásra számíthatsz. ha kiderül.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!