Van erre bármilyen európai uniós törvény?
Figyelt kérdés
Egy etnikai / nemzetiségi csoportot adókedvezményben részesíteni. Igen, az lenne az eredménye, hogy a másik nemzetiség többet fizet, de mégsem hátrányos megkülönböztetés, elvégre ők adóznak normálisan és a többiek adóznak kevesebbet.2016. ápr. 22. 19:14
1/4 tothp válasza:
mi van?
Minek?
A nem dolgozásért járó nulla jövedelemből nem lehet adókedvezményt adni.(matamatikailag)
Akkor már inkább a segíj
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem a cigányokra gondoltam. Nem vagyok rasszista.
Elméleti kérdés.
2016. ápr. 22. 19:29
3/4 anonim válasza:
Ez etnikai alapú diszkrimináció lenne amit tiltanak az Európai Uniós alapelvek.
4/4 tothp válasza:
Jó, akkor általánosítsunk. csak mert valaki etnikum egy többségi társadalomban, miért járjon neki bármivel is több. viszont nem járjon neki KEVESEBB se. Így fair. ebbe nem lehet belekötni.
Ja! hogy valaki az etnikai hovatartozásából fakadóan, a saját nemzete felé való elkötelezettség folyományaként esetleg bomlasztja a törvényes rendet? Ez külön téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!