Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyar Egészségügyi Szakdolgoz...

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarába hogyan kell tagságot kérelmezni, ha nincs még munkahelyem? A kérlemeben kérik, többi lent

Figyelt kérdés
ugyanis működési engedély kiállításának feltétele a kamarai tagság, a munkavégzés előfeltétele pedig a működési engedély. Légyszi segitsetek nekem eligazodni ebben, mert nagyon bonyolult és pályakezdő vagyok.
2016. ápr. 9. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én is úgy kezdem el dolgozni, hogy nem volt még ilyen tagságom(annyira pályakezdő voltam, hogy az iskolapadból egyből mentem dolgozni) és a főnővér segített ezeknek a papíroknak a kitöltésében. azt hiszem még 3000 ft-ot be is kellett fizetni a működési engedélyre.

egyébként a suli félig elkezdte intézni ezt, nekem már csak be kellett fejezni. volt egy sorszám amit megigényeltek a végzősöknek.

szerintem kezdj el munkát keresni, hátha elég ha majd utólag bemutatod ezeket. mert egyébként tényleg szívás ezt elintézni.

2016. ápr. 9. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Jelentkezz egy kórházban vagy egészségügyi intézményben, és eligazítanak. Vagy menj be a MESZK-hez, vagy hívd fel őket, vagy akik a működési engedélyt kiadják! (EEKH)
2016. ápr. 9. 08:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, meg fogadom, akkor előbb munka után nézek, remélem van szükség ápolóra vagy asszisztensre.
2016. ápr. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!