Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez a patron használható...

Ez a patron használható gumilövedékes pisztolyhoz?

Figyelt kérdés
Erről lenne szó [link] . Körülbelül hány joule energiára lenne képes egy ilyen Onesta-val [link] . Bírná egyáltalán a fegyver?
2016. ápr. 3. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem javaslom az ilyen dzsulkodàst.

Az onesta dobjàn megkell hosszabbítanod a dobfuratot ami màr àtalakítàs amire nem vagy jogosult.A ytukker muzeàlis jellege megmarad ugyan tehàt nem hozol létre engedélykötelees lőfegyvert de talàn rezeg a léc.

Önvédelmi helyzetben hasznàlod valaki ellen biztos hogy ràfaragsz.

Technikai oldalról nézve a dolgot,ha sikerül az àtalakítàs lehet belőle dobrepedés de a keretnyúlàs garantàlt.

Nekem a defender megnyúlt pedig sima cseh patronnal 12es gumival lőttem vele.Revolverezve nem érte el az ütőszeg eléggé.cs ak singlebe tudtam vele lőni.

Ne gânyolj!

Hasznàld a stukit rendeltetésszerűen.

Ha a nethirlapos kékfórumra írtad volna ezt a kérdést Gvassbàcsi úgy leolt hogy nem àllsz meg a làbadon és valszinü hogy ki is moderàlnak.

2016. ápr. 5. 17:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen onesta-m, csak tervezek a közeljövőben venni valamilyent. Azért ezt az onesta-t néztem, mert ebbe belefér a 19,3 mm-es gumi, és nyilván sokkal biztonságosabb, mint mondjuk egy 12 mm-es ezzel a patronnal. A patronra pedig nincs ráírva hogy mibe lehet használni, arról meg végképp fogalmam sem volt, hogy át kell hozzá alakítani, szóval a grassbácsi bek@phatta volna. Azt néztem csak, hogy ez a patron ugyanannyiba kerül, mint a többi, és nyilván sokkal több anyag van benne, az onesta-t pedig tartósnak hittem a 4-es dobtár miatt. Köszi egyébként a felvilágosítást, örülök hogy nem követted gazbácsi példáját! :)
2016. ápr. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!