Pedig ez polgárjogi ügy, #10 jól írta (akkor lenne bűncselekmény, ha jelentős érdeksérelem, vagy haszonszerzési cél is társulna mellé).
Saját esetedből is tudhatnád. Amúgy nem azért küldtek el, mert a FB nem magyar (nem is angliai), hanem mert ez Magyarországon nem bűncselekmény.
2016. ápr. 3. 10:53
13/18 anonim válasza:
Dehát pont azt mondták, hogy mivel Angliai ezért ott tegyek feljelentést, és velem egy durvább(nem pont ilyen) eset történt!
2016. ápr. 3. 11:13
14/18 anonim válasza:
#11. Sose tanultál jogot igaz? Akkor ne kommentelj.
2016. ápr. 3. 13:51
15/18 anonim válasza:
Sőt.. Ez egyik országban sem bűntetendő. Amerikában sem. Ott több ezer hamis profil van más emberek képeivel. És nem történik semmi. Ez sajnos elfogadott. Ha feltöltöd a saját képeidet valahova azzal elfogadod, hogy esetleg más is felhasználhatja azt. Benne van a facebook licensbe is. Olvasd el. Ők nem vállalnak érte felelősséget, tehát ha bűncselekmény lenne akkor sem tudná a rendőrség kideríteni, hogy ki az illető. ;)
2016. ápr. 3. 13:53
16/18 anonim válasza:
#14 lehet, hogy nem tanultam, de azért mindegyikkel tisztába vagyok, és tudom őket!
De igaz, idiótákkal nem érdemes vitát folytatni, szóval itt abbahagyom.
2016. ápr. 3. 15:31
17/18 A kérdező kommentje:
Szóval ha bemegyek nem fog semmi történni? Nem tudom ki lehet, de a profil már 2014 óta megvan és nem tudom hogy azóta is az én képeimmel volt e fent!
2016. ápr. 3. 16:05
18/18 anonim válasza:
Nem azért, de ha lenne jogi ismereted, akkor nem írnál akkora baromságot, mint "képekhez írtál licenset" vagy "személyi tulajdon megsértése".
Továbbá a FB felhasználási feltételek magát az oldalt védik (mint úgy általánosságban mindenhol). Viszont ettől függetlenül nem ad harmadik személynek felhatalmazást a képek felhasználásához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!