A villanyóra mögött vagy még egy mérő?
ennyire azért nem eszik forrón a kását kedves első.
az áramlopás bűncselekmény, ezért valóban börtönt is lehet kapni, de ez már önmagában nem jellemző, főleg nem kisfogyasztónál, max. abban az esetben szoktak ilyet adni, ha visszaeső vagy közben mást is megvalósít (pl. közveszély okozás) de ha nincs lopás, akkor csak "sima" néhány százezer a büntetés.
Kedves kérdező!
Természetesen van, plusz a villanyórát rendszeresen ellenőrzik, plusz ha leszereled (leszerelteted), akkor akár lakhatatlanná is minősíthetik a lakást.
de h szerelem le :D csak kérdezem mert nem rég volt kint a szolgáltató javítani a kötéseket..
Utolsó
nálunk nincsen ilyen mérő külön :S kicsi házban lakunk ahol 3 lakó van
De én nem lopni akarom az áramot csak érdekesség képen kérdeztem hogy mi történne ha nem lenne villanyóra. :) Nincsen milliárdjaim hogy kifizessem a bírságot...
Tehát akkor nincsen mögötte egy másik villanyóra vagy valami féle mérő?
Nagyából értem..:)
De én úgy értettem hogy egy olyan mérő ami az egész ház fogyasztását méri. Pl ha van 10 lakó de az egyik lopja az áratom úgy hogy az órát leszerelte akkor az úgy vételezett villamos energia sehol sem mutatkozik? Nincsen egy olyan mérő ami a fővezetékre van rá szerelve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!