Látszik, hogy halvány fogalmad sincs a magyar rendőrség leterheltségéről.
2016. márc. 23. 17:54
22/34 anonim válasza:
citromost:
Tehát szerinted ha valaki ilyen jellegű bejelentést tesz, akkor azt mondják neki, hogy köszönjük, de mostanában mi ilyesmire nem érünk rá?
LOL
2016. márc. 23. 18:47
23/34 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy egy privát facebook beszélgetésbe a rendőrség nem látt bele, semmiféle bizonyíték ereje nincsen.
2016. márc. 24. 14:06
24/34 anonim válasza:
:o))
Hogy te miben vagy biztos és miben nem... :)
2016. márc. 24. 14:52
25/34 anonim válasza:
Lol ide rotfl oda, nem. Kap egy automata választ, hogy kivizsgálják az ügyet. Aztán ha esetleg mégis ügy lesz belőle ha tényleg ilyen kis apró figyfasz dologról van szó akkor valamilyen varázslatos módon az ügynek bizonyítékok hiányában vége lesz.
2016. márc. 24. 15:13
26/34 A kérdező kommentje:
Egy rendőrnek készülő ismerős mondta, hogy letudják nyomozni a facebook beszélgetéseket, de van ennél jelenleg fontosabb dolguk is. A fogyasztókat annyira nem büntetik, inkább a terjesztőket, és hogy azért nem csinálnak ebből nagy ügyet , mert sok tini írt ilyeneket felvágásból aztán látták, hogy bejelentkezett a LOL-ba. Ezért ha privát üzenetben küldöd semmi nem lesz ( van ismerősöm aki mindig fb-n dumálja meg, hogy mikor egyenek ezek a programok). Ill. azt mondta, ha feljelentést tennének emiatt se nagyon érdekelné őket.
2016. márc. 24. 15:51
27/34 anonim válasza:
"akkor valamilyen varázslatos módon az ügynek bizonyítékok hiányában vége lesz."
LOL.
Az ilyen ügyeknek ha varázslatos módon van vége, akkor az csak bcs útján történhet. Na, én megnézném azt a rendőrt, vizsgálót, aki benyeli az ügyet ezzel bcs-t követve el, csak hogy egy drogos ellen ne indítsanak eljárást.
A dolognak van egy olyan vetülete is, hogy ha egy ilyen esetet nem vizsgálnak ki megfelelően, akkor annak akár halálos következménye is lehet és ha valahonnan felszínre kerül, hogy volt egy ügy, de be lett nyelve, akkor annak messze ható következményei lennének.
2016. márc. 24. 16:06
28/34 anonim válasza:
"Ill. azt mondta, ha feljelentést tennének emiatt se nagyon érdekelné őket."
Az az ismerősöd jó nagy s.gg lehet. Mondd meg neki, hogy ne rendőrnek készüljön, hanem árufeltöltőnek a tescóba, oda még talán befér.
2016. márc. 24. 16:08
29/34 anonim válasza:
Te továbbra is álomvilágban élsz. Tisztában vagy azzal, hogy hányan füveznek az országban? Ha az utcán elkapnak akkor is csak elterelésre meg ilyen hülyeségekre küldenek, nem fog egy falkányi detektív éhes kopó módjára ráugrani az ügyre, az egy másik film.
2016. márc. 24. 16:44
30/34 anonim válasza:
Figyelj ide, nekem a koleszos hütömbe talltak a zsaruk füvet, behítak tanúvallomást tenni, természetesen tagadtam mindent, csak azt ismertem el, hogy az enyém volt, de azt is úgy, hogy azt sem tudtam, hogy micsoda, volt vizelet teszt, ami negatív lett. Senki nem tolta elém a facebookos beszélgetéseimet. Végül bizonyíték hiányában abba maradt az ügy. Ez került az államnak 180000 forintba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!