Vadász meggyilkolhatja a kutyámat, ha az erdőben póráz nélkül szájkosárban van?
2.: Egyet kell veled értenem. Régebben voltam lőtéren. Egy vadász elvitte két ivadékát. Egy körülbelül 9 éves kislány arról beszélt, hogy a szenvedő nyúlnak sörétes puskával hogy lőtték szét a fejét... Na ott akkor ledöbbentem. Olyan hidegvérrel mondta a dolgokat, olyan élvezettel, hogy ha nem hallom nem hiszem el. Úgy beszélt a gyilkosságról mintha arról beszélt volna hogy kapott az iskolában egy jó jegyet. Van egy erdész ismerősöm, nemsokára megkapja az orgyilkos engedélyt. kis koromban nála voltam. Mondta hogy játszunk vadászosat. Lekapta a szekrény tetejéről a távcsöves vadászpuskát, rám fogta, és elcsettintette. Akárki is próbálja meg őket védeni, egy pszichésen egészséges réteg ilyeneket nem tolerál. Már pedig amilyen nyíltan és természetesen tették, mondták a dolgokat, ebből teljes mértékben az látszódik hogy abban a rétegben ez ott teljesen elfogadott és normális.
1.: "Tudod, vannak olyan vadon élő állatok, amelyek elpusztulnak a stressztől" Ha azok szavával élnék, azt írnám hogy tisztul az állomány. Egyébként amit írtál annak nincs értelme, nem is olyan nagyon régen még éltek farkasok. Azok talán nem kergették a vadakat? Egyébként az ember nyilván fényes nappal réten engedi el a kutyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!