A parom exe lelépett a valas előtt mi a teendo?
Figyelt kérdés
A párom előző házasságáról van szó. Vagyis most is házasok még, mert a csaj lelépett. Az van, hogy elég szerény körülmények között élnek. (Van egy kislánya is a páromnak onnan) Ezért felajánlottam, hogy kifizetem a válás költségeit. Be is adtuk a válókeresetet benne a pénzemmel. A békítőre elmentek mindketten, utána mi vissza jottunk kulfoldre dolgozni. A birono azt mondta nem baj, csak a no adja be ujra a papirokat. Hat adtam neki ra penzt, hogy beadja stb de lelepett a penzzel a kislannyal egyutt. igy a valas felbe maradt. Meg az ugyvedet is en fizettem. Mit tehetnék? Vannak erre jogi lepesek?2016. márc. 10. 14:06
1/6 anonim válasza:
Mégis mi volna az?
Hülye voltál, ráfáztál.
Legközelebb jobban nézd meg, kivel társulsz.
2/6 anonim válasza:
Adja be a férj, a nőnek így nem kötelező megjelennie.
3/6 anonim válasza:
Nagyon fontos neked hogy elváltak legyenek. Miért nem a párod volt a felperes?? Miért nem ő fizette? Ha a "párod" lenne a felperes akkor gördülékenyebb lenne minden. Nem lehet hogy nem is akar válni a párod, csak össze akart valakit szedni egy kicsit?
4/6 anonim válasza:
Annak kene felperesnek lennie alapbol aki valni akar.
Be kell adni ugy hogy a parod a felperes, es megjelolni hogy az eletkozosseg megszuntere tekintettel keri a valas kimondasat.
5/6 anonim válasza:
Valami nem kerek a történetben. Olyan, hogy békítő tárgyalás már nem létezik egy ideje. (sokan képesek az elsőt annak hívni,de nincs már olyan).
6/6 anonim válasza:
5: de igen, ha gyerek van akkor kotelezoen csak a masodikon valaszthatnak el meg akkor is ha mindenben megegyeztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!