Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi NEM lehet az aláírásom?

Mi NEM lehet az aláírásom?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy valami japán kifejezés legyen, csak nem tudom, hogy ezt szabad-e.
2016. febr. 28. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valami nem lehet az aláírásod.

Az aláírásod az a te saját aláírásod ! Nem más mint a saját kezű aláírásod ! Az aláírásod az nem egy kifejezés, nem egy szó, nem egy megnevezés,stb. hanem a saját kezű aláírásod. ( krikx, krax forma ,vagy akár három darab x x x )

Az aláírásodból, ki, milyen, értelmezést fog, vagy tud,kiolvasni az lényegtelen. A lényeg , hogy te a saját kezeddel írtad azt az értelmezhető vagy értelmezhetetlen valamit, azaz a kéz írásodat.

2016. febr. 28. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs értelme, hogy japán kifejezés legyen az aláírásod. Miért nem elégszel meg a neveddel? :D Én régebben gyakoroltam, hogy milyen legyen a kézjegyem, "ha majd nagy leszek". A vezeték-, és keresztnevemből alkottam meg :)
2016. febr. 28. 12:08
 3/8 anonim válasza:

Szőr Austin Powers :D ezt írd mindenhova

Viccet félre téve, aláírás = ha a neved Kiss Béla, akkor Kiss Béla lesz az aláírásod, nem logikus?

2016. febr. 28. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Hosszú kiírni a teljes nevet. Nekem egy fektetett hatos az aláírásom a családnevem miatt
2016. febr. 28. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Mintha lenne egy olyan kitétel már, hogy felismerhetőnek kell lennie, de ez nem biztos. Egy rovásírásos személyiről szóló cikkben jött elő.

Az viszont biztos, hogy minden hivatalos iratot úgy kell aláírnod, ahogy a személyiden van.

2016. febr. 28. 13:30
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van a cikk, azt mondja nem kell felismerhetőnek lennie, viszont úgy veszem ki, hogy köze kell, hogy legyen a nevemhez. Ez komoly...?

2016. febr. 28. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Önkényuralmi jelkép nem lehet.
2016. febr. 28. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy köze kell, hogy legyen a nevedhez. Születésed fogva ez különböztet meg az emberektől. (bár lehet, hogy van ugyanolyan nevű ember, de tuti nem ugyanolyan az írásotok)
2016. márc. 2. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!