Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetést kaphatok ha...

Milyen büntetést kaphatok ha kicsit megverek valakit?

Figyelt kérdés
A történet lényege, az hogy egy gyerek kikezdett a barátnőmmel és meg akarom egy kicsit leckéztetni.Nem kell túl nagy dologra gondolni, mint csonttörések meg ilyenek, csak behúznék neki egyet-kettőt. Én 19 vagyok a gyerek pedig 17 ha jól tudom. Ha esetleg rendőrségre vinnék az ügyet akkor mekkora büntetésre számíthatok?

2016. jan. 27. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A "Kikezdés" lehet az is, hogy szexeltek.
2016. jan. 29. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
A kikezdés nem igazán jelenti azt, hogy lefeküdtek egymással...
2016. jan. 30. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Én csak azt nem értem hogy voltaképpen a csajod önszántából találkozik a sráccal vagy nem? Ha egyértelműen zaklatja és a csaj nem akarja akkor nyilván szólni kell a srácnak hogy le lehet allni (nem egyből ütni). Ha viszont a csaj is benne van és különösebben nem kerüli a sracot akkor mit pattogsz? Akkor a leányzót kéne választás elé állítanod, te vagy ő.. Ne legyél már ilyen kis majom. Nem akkor vagy kemény ha mész verekedni, hanem akkor ha józan ésszel higgadtan végig tudod gondolni kit is kellene tenned ilyen helyzetben.
2016. márc. 17. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!