Ti nem tartjátok túlzásnak, h egy 15 éves gyerek 8 év börtönt kapjon mert feltölt a netre bosszúból meztelen képeket a barátnőjérőL?
Nem kell rögtön okítani.
Ezt mondták elsőre a híradóban ennyi.
nagyon komoly károkat okozhat a lány lelkében...
bár a 8 év nem tűnik hitelesnek, 1-5 évről már hallotam, és helyeslem. Így komoly visszatartó ereje van!
A hatos kommentedre válaszolnék.
Nem nem esik meg bárkivel.
Ha dühös lesz és beleállítja a nagykést, az is előfordulhat?
Ez a surmóság csúcsa, mert nem odaáll a csaj elé, hanem a háta mögött megalázza.
És ez sehol sem elfogadható.
Ti nem tartjátok túlzásnak, h egy 15 éves gyerek 8 év börtönt kapjon mert feltölt a netre bosszúból meztelen képeket a barátnőjérőL?
Túlzás lenne. Inkább a szüleit ítélném pénzbüntetésre. Mi értelme elzárással büntetni valakit azért, mert feltöltött egy videót a netre az exéről?
Nem undorító ez az ország? Másokat meg drog árusításért meg halálos gázolásért pár hónap után kiengednek.
Te hogy éreznéd magad nőként, ha minden ismerősöd látna egy szexvideót rólad? Most képzeld el ezt 15 évesen...iskolában...cikizés stb...és örökre törölhetetlen lesz a videó, mert úgyis midnenki azonnal lementette magának.
Ha nem megy az elképzelés, akkor képzeld el, hogy leütnek az utcán és két fickó röhögve belespriccel a szádba, majd bejelölik az összes ismerősödet és kiteszik a videót rólad...
Ezzel kell foglalkozni országos szinten?
Ebben igazad van. Nem ezzel kellene, szerintem jelenleg is tucatnyi ilyen ügy megy a bíróságokon.
Rólam is töltött fel az exem az excsajokra.
Az volt a bűnöm hogy szakítottam vele, mert megütött.
Persze a beküldött sztori más volt...
Amúgy kedves utolsó, az ilyen kis retkek felfüggesztettel megússzák.
Más helyeken regisztrált szexuális bűnöző lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!